Customer support
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri : 8:00-20:00 ; Sâmbătă - Duminică : 10:00 - 19:00
Blog
MDL
6500.00
MDL
Suma împrumutului MDL
Dobândă MDL
MDL
Suma taxei pentru numerar
Comision de administrare MDL
Spre rambursare MDL
Data rambursării
Știați? Vă puteți extinde împrumutul pe un termen de 7, 14, 30 zile

Află cum poți aplica pentru un împrumut online la Sebo.md

De câte ori în viață ai fost luat pe neașteptate de unele evenimente care necesită cheltuieli în plus? Ți se strică ceva prin casă, ai o urgență medicală sau o sărbătoare cade din pod. Banii se duc foarte repede, ba mai mult, și timpul e scump, de aceea ai nevoie de soluții rapide și simple ca bună ziua.

 

Acum, ai un bun amic la împrumut – Sebo.md, care îți este alături și îți oferă credite online, direct pe cardul tău, oriunde și oricând ai nevoie de bani.

 

La Sebo.md poți aplica online pentru împrumuturi de până la 6 500 de lei, pe termen de până la 30 de zile, sau de până la 20 000 de lei pe un termen de la 3 luni până la 48 luni, și primești banii în timp record, direct în contul tău bancar.


Ca să împrumuți bani rapid și fără bătaie de cap, e nevoie de câțiva pași simpli:

 • Intri pe Sebo.md de pe computer, tabletă sau telefon;
 • Alegi tipul de împrumut și suma dorită, bifezi PRIMUL ÎMPRUMUT, dacă ești pentru prima dată sau faci click pe REPETAT dacă ai mai aplicat anterior. Alegi ce sumă dorești, vezi care va fi rata, suma totală de rambursat, și alte detalii;
 • Dacă ești gata de împrumut faci click pe Aplică acum;
 • Dacă ești client nou, creează un cont nou. Completează datele în formularul de înregistrare, indicând:

Prenumele: Ciprian
Numele: Cirlan
Numărul : de telefon 0697*****
Adresa de email : CiprianC@gmail.com
Codul personal: **********
Sexul: M
Data nașterii: 13.10.1980
Ocupația: Angajat

 

Pentru siguranța contului tău setează o parola unică ce trebuie sa conțină min 8 caractere litere    majuscule, minuscule și cel puțin un număr.

 

 • Dacă ai deja profil pe Sebo.md, doar intră în contul tău folosind adresa de e-mail şi parola, iar apoi urmează paşii pentru a aplica pentru primul împrumut sau unul repetat.
 • Alege metoda de plată. Alege un împrumut prin transfer bancar, selectezi numele băncii și întroduci IBAN-ul; Aproape că ai reușit!
 • Pasul următor este să completezi Adresa de reședintă. Dacă acesta coincide cu adresa de domiciliu, doar bifezi, apoi indici datele persoanei de contact care ar putea confirma identitatea ta.
 • Atașează o copie scanată a buletinului. Poți să îl scanezi sau să îi faci o fotografie cu telefonul. Important e să respecți formatele indicate pe site și să faci click pe Continuă.
 • Te asiguri că ai citit bine termenii și conditiile și iți dai acordul bifând toate casutele. Ești la un pas de a obține împrumutul.
 • Întroduci codul de activare venit pe telefon. Faci click pe “Trimiteți codul” și în scurt timp, vei primi la telefon un mesaj cu codul de activare pe care trebuie să îl întroduci în căsuța de mai jos.
 • Faci click pe continuă.
 • Aștepți puțin cât facem verificările și luăm o decizie de împrumut. Gata, acum ai banii în cont și îi poți folosi.

 

Vezi cât de simplu poate fi să primești rapid o sumă de bani oriunde te-ai afla? Nu uita deasemenea că îți oferim consultanță și împrumuturi avantajoase la orice filială Sebo din țară sau sau la numărul de telefon +(373 22) 896 897.


Sebo – amicul tău la împrumut.