Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Blog
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

Sergiu Sobuleac - „OMUL ANULUI 2019” by VIP MAGAZIN

 

După un an plin de evenimente frumoase, precum: lansarea campaniilor „Ciki Ciki Tu” și „Ciki Ciki 2”, inițierea proiectului social „Fapte Bune cu Sebo”, celebrarea a 3 ani de activitatea, desemnarea cu titlul de „Top Brand 2019”, acum ne bucurăm de o nouă victorie.

Sâmbătă, în data de 29 februarie, Directorul General al companiei noastre – Sergiu Sobuleac, a primit distincția „OMUL ANULUI 2019” by revista VIP MAGAZIN.

 

„Niciodată nu am considerat că sunt cel mai bun, căci mereu este ceva spre care să tind. Pentru mine a fost o mare surpriză să primesc titlul „OMUL ANULUI 2019”. Vreau să spun că nu e victoria mea, ci a întregii echipe. Anume datorită oamenilor din companie, a unei echipe bine consolidate, am ajuns unde acum sunt. În anul 2019 am reușit să deservim peste 250 000 de clienți, fapt ce încă o dată demonstrează că ceea ce facem la SEBO, este ceva apreciat de către clienți. Tindem să oferim consumatorilor o experiență nouă, diferită de până acum și cu servicii calitative. Încercăm să mergem mereu în întâmpinarea clienților, pentru a le oferi o experiență plăcută.” afirmă Sergiu Sobuleac.

 

Vă mulțumim pentru aprecierea voastră! Acesta este doar începutul. Cele mai interesante momente se așteaptă în viitor.

Avem planuri mărețe pentru anul 2020. Cea mai mare așteptare și însăși target-ul bine definit, este ca compania noastră să devină Nr. 1 pe piață. Premiul pe care l-am primit e încă o motivație în plus, pentru a merge înainte și a livra noi rezultate.

Haideți să vedem cum a trecut desemnarea: