Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Blog
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

SEBO revine cu o surpriză fără precedent!


credit online, credit rapid, fara buletin, credit chisinau, credit moldova, sebo, imprumut,  imprumut moldova, imprumut chisinau, credit pe termen scurt, promotie, oferta

Wow! E incredibil, dar adevărat. După lansări de succes a campaniilor Ciki Ciki 1și Ciki Ciki 2, am decis să revenim cu o surpriză fără precedent, lansând campania CIKI CIKI 3.
La hotarul anilor 2020-2021 sărbătorile vor veni mai devreme! Le vom grăbi, căci avem de oferit tocmai 90 de cadouri - 90 de credite ce vor fi șterse din contul companiei, pentru 90 de clienți fericiți.

Vrei și tu să fii unul din ei? Iată ce trebuie să faci, pentru a participa: ia un credit de la SEBO în perioada 16.10.2020 – 13.01.2021* și atât. Nu este nevoie de nimic mai mult. Doar iei un credit și deja a 2 zi poți fi norocosul care-l va câștiga. Ce înseamnă asta? Dacă ești selectat, compania îți va achita creditul și tu nu va mai trebui să-l întorci! E foarte simplu – azi iei un credit și deja mâine poți să-l câștigi.



Extragerea se va efectua zilnic**, chiar în direct la ora 12:00, pe pagina oficială de Facebook a companiei SEBO – www.facebook.com/pg/sebo.md/, cu ajutorul platformei RANDOM.ORG (www.random.org/).  

Dacă nu ai fost ales la prima extragere, nu te întrista, venim să te bucurăm cu o veste bună. Din grijă și dorința de a-ți oferi cât mai multe șanse să câștigi, vom include numele tău în fiecare extragere, până la finele campaniei. Astfel norocul cu siguranță va fi de partea ta.

Totodată, avem o surpriză pentru clienții existenți/repetați. În paralel cu campania Ciki Ciki 3, organizăm încă o campanie cu reduceri*** de până la 80%. Urmărește cu atenție smsurile din partea companiei SEBO. Acestea conțin un cod unic, care îți va permite să beneficiezi de reducerea ta, cu condiția că creditul este acordat. Cine știe, poate chiar TU ai să primești un sms cu reducerea maximă. Atenție! Codurile au un termen de valabilitate scurt - ai grijă să nu ratezi oferta.

Poți lua până la 50 000 de lei. Îi primești foarte rapid și simplu: în doar 5 minute, doar cu buletinul, iar acum îi poți și câștiga! Așa că nu ezita să aplici chiar azi.
Pentru comoditate, ai la dispoziție 41 de sucursale amplasate atât în Chișinău, cât pe întregul teritoriu al Republicii Moldova.

Deci, ești gata să fii norocosul?
Ciki Ciki Tu – Ia un credit și câștigă-l tu!
Aplică aici: www.sebo.md/imprumut/apply 
Succes!

Regulamentul campaniei îl găsești aici – Regulamentul campanie CIki Ciki 3

*SEBO este în drept unilateral să prelungească perioada promoției.

**Cu excepția zilelor de weekend și sărbători. Pentru aceste zile, extragerea se va efecta luni.

***Discontul se aplică pentru creditele nou oferite, pe un termen de până la 30 de zile. Pentru credit de 1000 lei pe termen de 30 zile, dobânda fixa 8 lei, valoarea totală plătibilă de 1159 lei, dobânda anuală efectivă 162.24%. Vă atenționăm despre obligația de rambursare a creditului.