Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); 08:00 - 19:00 (apel telefonic); Sâmbătă - Duminică: 09:00 - 18:00 (chat online); 09:00 - 19:00 (apel telefonic).

Club

Caption

Whoo-hooo! 😍 Dar tu ai auzit deja?

SEBO a lansat ceva incendiar, ceva super-mega-tare!

De-acum toți clienții noștri pot avea acces la un nou serviciu pe piață – SEBO Club!

SEBO Club? Da, SEBO Club!

Ce înseamnă asta?

Fiind membru al clubului, primești reduceri pentru produsele și serviciile oferite de către partenerii noștri, lista cărora va fi actualizată săptămânal.

Care sunt beneficiile?

  • Ai o posibilitate unică să procuri produsele și serviciile preferate la un preț mai bun.
  • Vei fi deservit cu prioritate în cadrul sucursalelor/oficiilor noastre.
  • Poți participa la campaniile noastre promoționale.
  • Vei fi scutit de achitarea comisioanelor în cazul în care plățile pentru serviciile noastre vor fi achitate prin intermediul terminalelor de plată sau vom compensa achitarea acestora.

Cine poate deveni membru SEBO Club?

Toate persoanele interesate, care sunt eligibile pentru accesarea acestui serviciu.

De când poți deveni membru SEBO Club?

De AZI!

Așa că fugi repede în orice oficiu SEBO și fii primul care beneficiază de reducerile oferite pentru membrii SEBO Club.

P.S. Dacă vrei să devii partener SEBO Club, scrie-ne pe [email protected] :) 
____________________________________________________________
Partenerii Sebo Club:
Compania Document Expert a fost fondată în anul 2008.De mai bine de 14 ani misiunea noastră este aceea de a oferi servicii complete de calitate excepţională în obțierea cetateniei române şi de a găsi permanent soluţii profesioniste inovative la cerinţele clienţilor noştri.
Încă de când ne-am înfiinţat, ne-am propus să ne impunem pe piaţa moldovenească ca furnizor important de soluţii legale și corecte în obținerea actelor românesti. De atunci am evoluat. Am devenit tot mai buni, am scos produse noi şi am îndeplinit dorinţele şi exigenţele clienţilor. Ei au fost cei care ne-au inspirat să avem produse mai performante, mai fiabile.Dezvoltăm permanent produse noi, conform cerinţelor clienţilor pentru ca oferta noastră să fie pentru ei alegerea naturală.

La prezentarea cardului de membru SEBO Club beneficiați de o reducere de 7% la toate serviciile prestate.


Urmăriți paginile partenerului:

www.documentexpert.md
https://www.facebook.com/documentexpert.md

Adresa: str.Columna 89, or. Chișinău
Telefon: 022 999 278
Toreco – unul dintre liderii în vânzarea utilajelor, echipamentelor și produselor profesionale de curățenie. Abordarea individuală este rețeta succesului nostru, așa cum spune și sloganul care îl urmăm „Clienți diferiți, nevoi diferite…”. Conformarea către necesitățile Dumneavoastră este atuul nostru.

Ai libertatea sa alegi din peste 1000 de produse profesionale din domeniu cleaning-ului și întreținerii ale brandurilor internaționale Tork, Sprintus, Sulo, Alda, Tennant, Sanidet, Sanitec, Glasdon, HSM, Ressol, Italchimica, Chemitalia: șervețele hârtie, hârtie igienică, detergenți, coș gunoi, aspiratoare, prosoape, lavete, bureți, saci menajeri, măști și mănuși unică folosință, dispensere, găleți, mopuri, etc

Sfatul Specialistului TORECO este Gratuită – nu ezitați să luați legatura cu ei

La prezentarea cardului de membru SEBO Club beneficiați de o reducere de 7% la toate serviciile și produsele comercializate.


Mai multe detalii pe paginile partenerului:

https://toreco.md/

https://www.facebook.com/toreco.md/

 

Telefon: 022 829 629

E-mail: [email protected]

Adresa showroom: or. Chișinău, str. Uzinelor 1

Orar: Luni – Vineri, 9:00 – 18:00


Inovația, conceptul de farmacie prietenoasă, unde găsesti întotdeauna recomandări competente și produsele de care ai nevoie, au facut din „Farmacia Familiei” unul dintre cele mai valoroase branduri și una dintre cele mai mari rețele de farmacii din Republica Moldova.

Cele peste 200 de farmacii și 85 saloane de optică reunite sub brandul „Farmacia Familiei” sunt mereu la dispoziția Ta, oferindu-ți o gamă largă de produse, servicii, dar și sfaturi profesioniste. Pe lângă sortimentul variat de medicamente, reţeaua „Farmacia Familiei” propune şi produse dermatocosmetice de la cele mai notorii brănduri: “Louis Widmer”, “Embyolisse”, „Avene”, „Vichy”, „Bioderma”, „NumisMed”, „Alkmene”, „La Roche Posay”, „Clinic Way”, „Chicco”, „Ivatherm”, „Pharmaceris”, „Equilibra”, „Naobay”, etc.

La prezentarea cardului de membru SEBO Club beneficiați de o reducere de 5% de la prețul standard al produselor/serviciilor - optica / cosmetic / suplimente.

Reducerile nu se cumulează cu alte oferte Farmacia Familiei, prețuri promoțional, oferte lunare sau cardul de reduceri Farmacia Familiei.

Reducerile nu se aplică în cadrul rețelei sub brandul - Dita Hiper Farmcie.

Urmăriți paginile partenerului:
www.ff.md

https://www.facebook.com/FarmaciaFamiliei

https://www.instagram.com/farmaciafamiliei/

 

Caption

Pizza Mania – o rețea de restaurante, care are la bază pregătirea unor bucate speciale după cele mai originare recete italienești. Amtosfera plăcută, deservirea impecabilă, personalul amabil și bunăvoitor, organizarea operativă, gustul inedit al bucatelor, confortul format de ambianța și muzica localului sunt ceea ce plasează Pizza Mania în mintea consumatorilor pe o treaptă înaltă. Zonele de recreere pentru copii, fac să zîmbească atît pe cei micuți, cît și pe părinții acestora, care găsesc o minută liberă pentru a se relaxa în compania bucatelor apetisante, ce nu lasă pe nimeni indiferent.

La prezentarea cardului de membru SEBO Club beneficiați de o reducere de 10% la orice comandă realizată în restaurantele partenerului.

Adresele restaurantelor le găsiți aici: www.pizzamania.md

 

Caption

Tipografia Edit Tipar Grup a fost înființată în anul 2011, al cărei obiect de activitate era machetarea și producția de ziare, care se extinde treptat prin diversificarea segmentului de tipar, astfel ca în ziua de azi să putem presta servicii complexe în domeniile ca: poligrafie, design, publicitate exterioară și fabricarea articolelor de suvenir.

La prezentarea cardului de membru SEBO Club beneficiați de o reducere de 10% la orice serviciu oferit.

Mai multe detalii despre serviciile oferite: www.etg.md 

Adresă: str. Feredeului 4, or. Chișinău

Telefon: 0 (22) 931 118/ 079779944/ 079779960

Email: [email protected]