Orele de deservire a clienților sunt:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);

ro
ro
ru
Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
 
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL
În prezent, compania are deja peste 250.000 de clienți fericiți care s-au convins că Sebo oferă credite la cele mai bune condiții. Sebo - amicul tău la credit!

Cum
funcționează

Găsiți cea mai
apropiată sucursală

De ce noi?

Credit doar cu buletinul!

Primește până la 55 000 lei doar cu buletinul.

Răspuns imediat

Fără revizuiri lungi a documentelor sau verificări de venit. Primiți răspunsul în câteva minute.

Primiți banii în 5 minute

Aplicați online, vizitați oriecare dintre sucursalele noastre și primiți banii doar în câteva minute.

Cine poate aplica pentru un credit online la SEBO?

Oricine are nevoie de soluții rapide „aici și acum”! Dacă ești cetățean al Republicii Moldova, cu o vârstă de minim 18 ani și ai un buletin de identitate valabil, poți depune cererea pentru un credit cu ușurință.

 

Ce este necesar pentru primirea unui credit online?

Noi nu cerem dovadă de venit, giranți sau garanții suplimentare. Pentru obținerea unui credit, ai nevoie doar de buletinul de identitate. Astăzi aplici – tot astăzi primești banii.

 

SEBO: 55 000 lei în doar cinci minute – credit rapid!

Ai nevoie de un smartphone performant? Dorești un frigider nou? Vrei să uimești persoana iubită cu un cadou nemaipomenit? S-a defectat automobilul?

Cheltuielile neprevăzute nu mai sunt o problemă. Deja nu mai este nevoie să te mai limitezi la ceva. Toate nevoile Tale pot fi ușor satisfăcute cu un credit online de la SEBO.

Îți oferim credite în Chișinău, dar și credite în Moldova la cele mai bune condiții! Ai până la 55 000 de lei, pe o perioadă de 24 de luni.

Dacă tot stăteai pe gânduri cu întrebarea: „Să aplici sau nu?”, să știi că acum răspunsul e cu siguranță: „Să aplici pentru un credit!”

Cum poți beneficia de un credit de la SEBO?

Pentru confortul Tău, ai mai multe metode prin care poți aplica:

La oficiile noastre. Poți beneficia oricând de un credit, în orice punct al țării. Dispunem de 43 de oficii atât în Chișinău, cât și pe întregul teritoriu al Republicii Moldova, care sunt mereu la îndemână. Vino, aplică și primește banii în doar 5 minute.

Online. La SEBO ai oportunitatea să depui cererea pentru un credit online, fără a ieși din casă. Tot ce trebuie să faci e să accesezi siteul www.sebo.md și în câteva clickuri, poți obține un credit online fără efort. Clienții noi, după aplicare, vor fi rugați să viziteze unul din oficii pentru revizuirea finală a datelor.

Prin telefon. Apelând la numărul 022 896 897, iei legătura cu un operator call-centru SEBO, care îți va răspunde la toate întrebările, dar și te va ajuta să depui cererea pentru un credit online rapid și simplu. 

Cum poți rambursa creditul de la SEBO?

Apreciem rambursările de credit la timp, căci asta ne ajută să furnizăm termeni și condiții mai bune în viitor.

Suma de rambursare este indicată în contract. De asemenea, poți găsi aceste detalii și în contul de client de pe site-ul www.sebo.md sau poți să apelezi la numărul: 022 896 897 și îți vom oferi toată informația necesară.

La SEBO ai posibilitatea să rambursezi un credit online, cât și offline:

- Poți efectua plata în numerar la oricare dintre oficiile noastre

- Poți efectua plata prin transfer bancar

Totodată, te informăm că la dispoziția ta sunt puse circa 3200 de terminale sau platformele online www.oplata.md și www.myrunpay.com, prin intermediul cărora poți efectua plăți către SEBO.

Comisioanele, percepute de către aceste terminale și platforme, sunt acoperite de către companie.

Reține! În cazul problemelor cu rambursarea de credit la timp, te rugăm să ne înștiințezi, pentru ca să putem găsi împreună cea mai bună soluție. Suntem aici ca să te ajutăm în orice situație.

SEBO – amicul Tău la credit!