Orele de deservire a clienților sunt:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
ro
ro
ru
Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Blog
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

5% reducere de la Zhouse

Caption

Zhouse este mai mult decât un local - e un loc de suflet!

Zhouse - aici este locul unde ziua începe cu o cafea bună, unde micul dejun nu are program fix, prânzul este gustos, iar serile sunt fără deadline-uri și rapoarte. La noi te simți ca la un prieten drag acasă. În bucătărie practicăm imaginația, terasa e un simbol de refugiu, iar în bar poți foarte ușor să pierzi definiția timpului.

Pentru a evada ai nevoie de un loc preferat. Un loc unde mereu ești așteptat, unde familia și prietenii de suflet se adună, iar rutina rămâne undeva departe. Locul unde Bucătarul Chef e mereu alături de tine și te alintă la propriu cu cele mai deosebite gustoșenii chiar în fața ta.

Și dacă ți se face dor de muzică bună, de bucate gustoase și de povestirile lungi de odinioară, care nu aveau scop și motive, lasă totul baltă și vin-o la evenimentele noastre.

 

La prezentarea cardului de membru SEBO Club beneficiați de o reducere de 5% la orice comandă realizată în restaurantul partenerului.

 

Mai multe detalii pe paginile partenerului:

https://www.zhouse.md/

https://www.facebook.com/zhouse.md/

https://instagram.com/zhouse.bar_and_kitchen?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Telefon: 068 141 486

E-mail: [email protected]

Adresa: or. Chișinău, Strada Vasile Lupu 30

Orar: Luni – Duminica, 12:00 – 00:00