Orele de deservire a clienților sunt:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
ro
ro
ru
Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Blog
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

Campania „Recomandă și Câștigă” s-a finalizatCe faci atunci când găsești ceva ce îți este pe plac? Exact – te împarți cu prietenii, persoanele apropiate, rudele, chiar și vecinii! Dorești să le spui tuturor de unde și ei pot găsi ceva ce e „bun” cu adevărat. Ești gata să faci o recomandare.

Anume de la acest gând a pornit și campania „Recomandă și Câștigă”, pe care am organizat-o în perioada 18.11.19 – 08.01.20. Dedicată clienților existenți, dar și celor noi, scopul principal al acestei promoții era să bucure ambele categorii. Ne-am gândit la toți!

Promoția avea la bază următoarele reguli: „Recomandă prietenilor tăi, care încă nu au beneficiat de creditele noastre, să ia un credit gratuit* de la SEBO. Iar în cazul în care ei l-au luat, indiferent de sumă, erau incluși automat în lista participanților la extragere”. 2 pași simpli, ce îți puteau aduce ție și prietenului tău, câte 2000 de lei săptămânal și la finele campaniei și 2 televizoare, marca Samsung de 55”.

Timp de 6 săptămâni, am reușit să surprindem 6 clienți și câte un prieten de-al lor recomandat, cu premii bănești, iar deja în data de 15 ianuarie, am desemnat și marele câștigător.

Norocosul, s-a dovedit a fi - Hlînovschi Igor. Acesta și ”prietenul” său, ba chiar „prietena” - Liudmila Gori, și-au primit premiile, iar acum se bucură din plin de cadouri. 

SEBO mulțumește tuturor pentru participare. Rămâneți pe fir, căci aici concursurile nu s-au terminat. În curând vă așteaptă și mai multe surprize.

 

*Exemplu: Credit pe termen de până la 30 zile, cu suma 2000 de lei, va avea o valoare totală plătibilă de 2000 de lei, cu o dobândă anuală efectivă de 0%. În caz de nerambursare în termen a creditului se aplică penalități, comisioane și dobândă aferentă. 

credit online, credit rapid, fara buletin, credit chisinau, credit moldova, sebo, imprumut,  imprumut moldova, imprumut chisinau, credit pe termen scurt, promotie, oferta