Orele de deservire a clienților sunt:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
ro
ro
ru
Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Blog
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

Chiria și facturile nu mai sunt o problemăVrei la mare sau la munte, dar facturile și chiria îți distrug planurile? Nu te indispune, soluții întotdeauna există...la SEBO. 

Vino la cea mai apropiată sucursală SEBO și ia banii necesari chiar astăzi! Ia împrumut de până la 20.000 de lei doar cu buletinul.  

credit online, credit rapid, fara buletin, credit chisinau, credit moldova, sebo, imprumut,  imprumut moldova, imprumut chisinau, credit pe termen scurt, promotie, oferta

Achită la timp facturile și chiria, și mergi în vacanța mult dorită fără griji! Călătorește împreună cu familia sau prietenii cu un credit bun în condiții avantajoase. Nu lăsa ca nevoile personale să-ți amâne odihna binemeritată. 

credit online, credit rapid, fara buletin, credit chisinau, credit moldova, sebo, imprumut,  imprumut moldova, imprumut chisinau, credit pe termen scurt, promotie, oferta

Iar pentru clienții noi SEBO, e valabilă super promoția 90 de zile de credite gratuite*. Informează-ți rudele și prietenii să beneficieze de promoție și călătoriți împreună. E garantat - cât vor lua, atât vor întoarce! Vara asta poate fi de neuitat cu SEBO! 
*Exemplu: primul dvs. împrumut pe termen până la 30 zile, suma 2000 lei, valoare totală plătibilă 2000 lei, dobânda anuală efectivă 0%. În caz de nerambursare în termen a împrumutului se aplică penalități, comisioanele și dobânda aferentă.