Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Blog
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

Credite rapide pentru pensionari in Moldova

Credite în Moldova: Cum pot primi pensionarii un împrumut rapid?

 

E posibil în Moldova să ai un trai decent la batrînețe ? Cu siguranță, da! Vîrsta pensionară e perioada ideală, cînd scăpați de obligații: din partea angajatorului, colegilor de serviciu și vă puteți dedica tot timpul propriei persoane. Să călătoriți, să descoperiți noi hobby-uri, să citiți cărțile preferate, să fiți alături de cei dragi, să aveți un mod de viață activ, astfel savurînd această perioadă.

Nu vă ajung resurse pentru a avea un mod de trai decent? Da, întradevăr, pensiile mici sînt problema nr.1 în Moldova, însă mereu există o soluție. Compania Sebo vă oferă posibilitatea de a lua un  împrumut, la cele mai bune condiții! Cele mai bune Credite în Chișinăuasta e despre Sebo! 

Compania oferă credite rapide pentru  pensionari, fără dobîndă. 

Sebo oferă pensionarilor împrumut în numerar, în doar 5 mimute, la orice filială și e nevoie doar de buletin. Puteți lua 6500 lei  pentru o lună și returnați exact aceeași sumă, fără dobîndă sau alte obligații. Prin ce sînt mai  rentabile aceste împrumuturi pentru pensionari de la Sebo  decît alte credite pt pensionari pînă la 75 de ani, oferite de bănci? Prin faptul că  se obțin mai ușor și mai rapid. Băncile din Moldova oferă cu greu bani în numerar persoanelor pensionare, chiar în credit. Banca vrea să se asigure că banii îi vor fi întorși, de aceea lor le este mai convenabil să colaboreze cu clienți tineri, apți de muncă, decît cu pensionari.

Sebo însă are îmcredere în clienții săi. De aceea oferă credite online pentru pensionari, în doar 5 minute.

Doriți să luați un i credit urgent ? Nici o problemă! Accesați pagina Sebo.md și completați formularul credite rapide pentru pensionari sau apelați la nr. 022896897, spunînd operatorului că sînteți cointeresați de credit pensionari.

Sebo știe că în Moldova, persoanele cu vîrsta mai mare de 60 ani sînt responsabile mai alea ce ține de achitări. Cu atît mai mult, anume această categorie de obicei nu are datorii la achitarea facturilor. Ei cunosc valoarea banilor, de aceea au o atitudine responsabilă față de „credite pentru pensionari”.

Dacă dvs. sînteți utilizator activ de internet și ați decis să obțineți credit online pentru pensionari în decurs de o oră, trebuie doar să completați formularul și operatorii Sebo vor lua legătura cu dvs. Imediat. Cererea se analizează în cel mai scurt timp iar în caz ca va fi aprobată, în decurs de 30 minute vă veți apropia la orice filială (adresele filialelor sìnt menționate pe site) și veți primi un împrumut pensionari în numerar.

Acest proces este foarte disponibil și ușor. Aceasta este politica companiei Sebo, bazată pe încrederea către fiecare client. Cu atît mai mult, dacă dvs. adeveriți această încredere, atunci deveniți pentru Sebo client cu un istoric creditar ideal.  Ce înseamnă aceasta? Dvs. Veți beneficia de bonusuri din partea companiei: sume mai mari pentru o perioadă mai îndelungată, fără dobîndă, sau vă oferă un sistem de achitare mai flexibil, creat special pentru dvs.

Un credit pentru pensionari cu pensii mici oferit de Sebo- este șansa dvs. de a vă realiza visele. Poate demult vă doreați un frigider sau mobilă nou, să faceți reparație și mereu erați nevoiți să renunțați la această idee. Poate e aniversarea nepoților și ați vrea să-i faceți o surpriză frumoasă sau pur și simplu nu vă ajung resurse pentru achitarea facturilor. Sau poate ați decis să plecați la odihnă împreuna cu familia. Dacă nu acum, atunci cînd?

Pentru a vă putea realiza toate aceste vise, SEBO a creat acest „ credit pentru pensionari”

Compania oferă aceste împrumuturi pentru pensionari rapid și  la cele mai bune condiții. Noi știm ce înseamnă să ai nevoie de bani urgent. Sebo însă nu doar vă ajută în situații dificile, ci are încredere în dvs. ‚Încredere’- iată cuvîntul cheie care stă la baza colaborării cu fiecare client.

„Creditul pentru pensionari’ de la Sebo – e primul pas către o colaborare frumoasă dintre companie și clienții săi.

 

Primește banii