Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Blog
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

Credite rapide sînt soluția perfectă pentru orice persoană

Fiecare cetățean decent al țării noastre, mai devreme sau mai tîrziu, poate avea probleme financiare. Chiar dacă în prima etapă, deobicei toți sînt deacord să ajute: de la prieteni pînă la rudele îndepărtate, apelînd la ei deja pentru a doua oară , fiți deacord, nu e chiar cea mai bună idee. 

Îndeosebi e neplăcut atunci cînd în viața de zi cu zi intervin  situații neprevăzute, cînd e nevoie de bani, aici și acum, însă nu aveți de la cine împrumuta.

Ce să faceți în așa caz? Să  luați un credit rapid online de la SEBO! Sau ceea ce altfel se mai numește «Credit imediat» 

Puteți introduce în motorul de căutare «Credit rapid Chișinău SEBO» și veți accesa  imediat site-ul companiei. De asemenea, puteți apela la numărul de contact: 022 896 897.

Vă puteți oricînd adresa la SEBO, în orice zi a săptămînii, inclusiv și în weekend. De asemenea puteți apela de  mai multe ori pe parcursul anului, deoarece compania funcționează fără zile libere și e mereu pregătită să vă ajute, în orice moment. 

Care e beneficiul acestui serviciu «credit rapid» de la SEBO? 

Faptul că ele sînt întradevăr rapide. Dvs. primiți suma necesară, în numerar, timp de cîteva minute, fără întrebări inutile.  SEBO oferă de la 6500 lei , fără procent, pînă la 20000 lei, cu termenul de achitare de la 30 de zile pînă la 36 de luni. 

Cee ce înseamnă că, depunînd astăzi cererea pentru credit online urgent, dvs. veți primi răspuns imediat, precum compania este deacord să vă ofere credit doar cu buletinul, deci cerera dvs. este aprobată, iar tot ce trebui să faceți este să vă apropiați de oricare filială a compniei și să vă ridicați banii.

Acești «bani rapizi» vă vor ajuta în situațiile neprevăzute, cum ar fi, spre exemplu, achitarea chiriei pentru apartament, cînd apar rețineri de salariu, cînd iată e deja sezon estival, însă banii pe care îi aveți vă ajung doar pentru plaja lacului de la Valea Morilor. 

Îndeosebi vara e actual să se apeleze la un credit online rapid, deoarece anume în acest anotimp fiecare își aduce aminte că înafară de serviciu , mai e nevoie și de odihnă, concediu, pe care trebuie sa ni-l permitem, pentru a nu ne «sufoca» în atmosfera  de oficiu. 

Ce trebuie să știți atunci cînd veniți la sediul SEBO, pentru a întocmi un credit doar cu buletin imediat:

  • Trebuie să aveți doar buletinul și să aveți vîrsta mai mare de 25 ani. Astfel, la sediul oricărei filiale, vi se înmînă un contract în care vi se va întocmi istoricul creditar și vi se vor înmăna banii conform contractului.
  • puteți lua o sumă mai mare de 5000 lei (mai mult decît presupune creditul imediat standart SEBO). Această sumă poate fi de pînă la 10000 lei, în caz că dvs. dețineți un istoric creditar ireproșabil, sau conlucrînd în trecut cu compania dată, ați rambursat mereu banii la timp.
  • vi se va oferi un întrg pachet de împrumuturi. De scurtă durată: de la 7-30 de zile și cele de lungă durată, pînă la 36 de luni, atunci cînd suma este mai mare.
  • Vă puteți înțelege să vi se transfere banii în contul bancar, în caz de necesitate.
  • veți primi credite în Moldova doar cu buletinul. Compania nu necesită prezentarea altor acte, cum ar fi certificatul de salariu, sau alte venituri oficiale. Buletinul însă este obligatoriu.
  • Împreună cu banii, dvs. primiți ceea ce este cel mai important: încrederea companiei. Cu cît mai atent veți restitui banii, cu atît este mai mare șansa ca data viitoare SEBO vă va oferi cel mai convenabil și fidel sistem de creditare, chiar fiind în detrimentul companiei.

Inclusiv posibilitatea de a lua cîteva credite concomitent. 

De fapt, aceste credite rapide sînt soluția perfectă pentru orice persoană, care nu-și dorește să ia bani cu împrumut de la cineva, înjosindu-se. Evitînd astfel întrebările inutile, faptul că mereu vă simțiți presat de faptul că sînteți dator. Toate aceste le puteți evita apelînd la SEBO.

Luînd un credit în sumă de 6500 lei, în numerar, timp de o lună, dvs. veți rambursa aceeași sumă de  5000 lei. Fără procent sau întrebări de prisos.

 În plus, compania amintește foarte discret despre termenul de achitare, prin intermediul mesajelor SMS.

Deci, nu ezitați, contactați SEBO- prietenul care vă va ajuta în orice situație!