Orele de deservire a clienților sunt:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
ro
ro
ru
Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Blog
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

Fii membru Sebo Club și poți câștiga o foaie turistică în valoare de 1000€

Caption

Ești gata? Ești gata? Ești gata? A venit timpul să te uimim din nou! SEBO revine cu o nouă campanie incendiară pentru tine! Anul acesta, motanul pufos a decis să te bucure cu odihna pe care ai meritat-o!

 

Doar în perioada 1 ianuarie 2023 – 31 martie 2023, ai posibilitatea să câștigi un voucher turistic în valoare de 1000€! Poftim? Daaaaaaaaa! SEBO îți organizează o vacanță de vis în valoare de 1000€! Iar unde anume va fi odihna, alegi tu! La mare sau la munte, în Turcia sau Egipt, în august sau noiembrie, singur sau cu cineva... decizi doar tu!

 

Tot ce trebuie să faci pentru ca să participi în campanie, e să te alături programului Sebo Club și să efectuezi plata pentru minim o lună. Iar dacă vrei ca șansele tale să se dubleze, prelungește plata pentru încă o lună și numele tău va fi inclus repetat în lista participanților (până pe 31 martie 2023)! Astfel, vei avea și mai multe șanse.

 

Care sunt beneficiile programului?

  • Primești reduceri la cei peste 30 de parteneri Sebo Club: Farmacia Familiei, Teatrul Național ”Eugene Ionesco”, Invitro Diagnostics, Azart, Pizza Mania și multe altele.
  • Vei fi deservit cu prioritate în cadrul sucursalelor/oficiilor noastre.
  • Vei fi scutit de achitarea comisioanelor în cazul în care plățile pentru serviciile noastre vor fi achitate prin intermediul terminalelor de plată sau vom compensa achitarea acestora.
  •  

Mai trebuie să continuăm? Vino acum la orice oficiu al companiei și participă în campanie! Un „vreau să devin membru Sebo Club!” te delimitează până la voucherul de de 1000 de euro pe care îl poți câștiga!

 

Extragerea va avea loc în data de 5 aprilie 2023, pe pagina oficială de Facebook Sebo.md, printr-o tragere la sorți realizată cu ajutorul platformei www.random.org

 

Nu rata posibilitatea ta de a-ți încerca norocul!

Succes!

 

Participanții sunt de acord și respectă prevederile Regulamentului aici.