Orele de deservire a clienților sunt:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
ro
ro
ru
Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Blog
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

Moldova. Credit: Cum să nu-ți strici istoricul creditar?

Asemenea companii care oferă servicii creditare de scurtă durată, cum este SEBO, desigur că au încredere în fiecare client cu care încep să colaboreze. În același timp, după cum vă dați bine seama, sistemul de creditare și plăți este de fapt un acord dintre dvs. și creditor. Ceea ce înseamnă că compania face un pas spre întîmpinare către client, oferind credite în Chișinău, iar sarcina clientului este de a nu pierde încrederea companiei, adică de a nu-și strica istoricul de credit.

Cum se face acest lucru? Astăzi vă vom povesti cîteva sfaturi utile pentru colaborarea cu orice companie creditară.

În primul rînd, nu vă mințiți creditorul. SEBO oferă sume mari pentru împrumut, cu condiții ideale, pentru orice client. El vă este ca un prieten, partener, dacă doriți.

Compania oferă 6500 lei, fără procent, în doar cîteva minute, sau pînă la 20000 lei, cu perioada de achitare de la 30 de zile pînă la 36 de luni. Toate astea, fără întrebări inutile sau o serie întreagă de documente, care le vor cere la oricare bancă,  începînd cu instrucțiuni de la angajator, pînă  mai  că la cele legate de grupa de sînge.

Fiți de acord- acesta e un pas spre întîmpinare din partea SEBO.

De ce este nevoie din partea dvs., ca client, pentru a beneficia de un credit online SEBO?

Accesați motorul de căutare, introduceți: “Credit Chișinău, SEBO” și va apărea site-ul oficial al companiei. Cererea pentru credit se oferă atît online, cît și la oricare filială a companiei.

De ce este nevoie pentru completarea cererii? Pașaport cu cetățenie moldovenească, lipsa unor obligații restante semnificative, iar vîrsta solventă- de la 25 ani. Prezentați aceste acte și în doar cîteva minute primiți banii. Totul e atît de simplu! Și aici, sarcina dvs. ca client e să nu pierdeți încrederea companiei.

Încredere maximă veți avea din partea oricărei firme de credit, inclusiv și SEBO, dacă pînă în prezent nu ați mai beneficiat de credite, sau ați beneficiat însă au fost achitate la termen, fără întîrzieri.

Simplu vorbind: Dvs. sînteți un client responsabil, care promite și face. În termeni bancari, aceasta e denumită “reputație creditară ireproșabilă”. Un client responsabil e apreciat de orice conducere, de orice companie.

În al doilea rind, mai puțină încredere crează acel vizitator  care deja are întocmite  credite în Moldova, adică cîteva credite pe numele său și niciunul din ele achitate pînă la urmă. De asemenea dorind să mai ia altele noi.

Luați în considerare acest factor la depunrea cererii pentru credit online.

În al treila rind, străduiți-vă să achitați la timp suma convenită pentru ramsbursare. De dorit, cu 5 zile înainte de ziua decontării. În caz că apar probleme în legătură cu achitarea, nu e nimic grav. Sîntem oameni, toți ne confruntăm cu probleme. În acest caz, e nevoie de a lua legătura cu consultantul  SEBO, la nr.: 022 896 897, pentru a-i explica situația. Veți obține posibilitatea de a prelungi termenul de rambursare a creditului în Moldova, de la 7-30 zile, cu condiția de a achita un mic comision.

Acest lucru vă va permite să evitați penalitățile pentru neachitarea la termen.

În al patrulea rînd, cu cît mai atent veți rambursa creditul, cu atît mai multe beneficii și bonusuri veți avea din partea SEBO. Compania vă va putea propune mai multe împrumuturi concomitent, pentru diferite necesități. Studiind istoricul dvs. creditar, compania va oferi cei mai convenabili termeni de achitare ai creditului și cele mai bune condiții de creditare. Deoarece, fiind un client responsabil, sînteți important pentru SEBO.

Și cel mai important: nu vă fie frică să luați un credit. Banii cu împrumut sînt șansa de a vă îndeplini ceea la ce ați visat dintotdeauna.  Îndeosebi, pe timpul verii, cînd toți își amintesc de mare, plajă, călătorii și aventuri. Căci vara – e o mică viață!

Creditul e cel care vă salvează cînd aveți întîrzieri de salariu, ceea ce se întîmplă des în economia noastră de piață, iar fiecare angajat care s-a confruntat vreodată cu asemenea problemă, știe ce înseamnă să ai buzunarul gol, în timp ce angajatorul oferă doar promisiuni.

SEBO vine în ajutor în orice moment greu al vieții, oferindu-vă suma de care aveți nevoie.

Țineți minte: creditul e un “colac de salvare” pentru cei care au nevoie de bani, aici și acum, iar creditorul cere doar să fie rambursat atent și la timp.  În așa fel veți avea mereu un istoric de credit perfect!