Orele de deservire a clienților sunt:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
ro
ro
ru
Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Blog
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

Ciki Ciki 3 – DONE. SEBO trece la o nouă promoție!

 

credit online, credit rapid, fara buletin, credit chisinau, credit moldova, sebo, imprumut,  imprumut moldova, imprumut chisinau, credit pe termen scurt, oferta, promotie
Caption

 

Din 16.10.2020 până pe 13.01.2021, OCN „SEBO CREDIT” SRL a demarat campania „Ciki Ciki 3”, care a adus mult așteptatele sărbători mai devreme!
SEBO le-a grăbit, revenind pe ecrane cu un spot de Crăciun, împreună cu faimoșii Boonika și Boonelul, pentru ca să-și uimească clienții cât mai curând cu surprizele sale. 

De data aceasta, compania a pregătit tocmai 90 de cadouri - 90 de credite ce au fost șterse din contul companie, pentru 90 de clienți fericiți.
90 de norocoși au avut posibilitatea să simtă chiar pe propria piele, ce înseamnă magia sărbătorilor de iarnă.

Campania a fost finalizată, câștigătorii au fost plăcut surprinși, iată că a venit timpul, pentru încă ceva interesant.
Motănelul isteț SEBO, simbolul companiei, a decis să nu aștepte până la o nouă campanie și a creat o super ofertă imediat.

De astăzi, toate creditele la SEBO sunt prima lună gratuite* pentru clienții noi! Să iei un credit a devenit mai avantajos ca niciodată!
Dacă tot stăteai pe gânduri cu întrebarea: „Să aplici sau nu?”, să știi că acum răspunsul e cu siguranță: „Să aplici!”

Compania îți oferă credit de până la 30 000 de lei, pe o perioadă de până la 36 de luni.
Fie că ai un eveniment important sau fie că îți planificai de ceva timp o cumpărătură – banii necesari îi găsești la SEBO.

Pentru comoditate, ai la dispoziție 40 de oficii amplasate atât în Chișinău, cât și pe întregul teritoriu al Republicii Moldova.
Azi vizitezi cel mai apropiat oficiu SEBO – azi primești banii, în doar 5 minute, doar cu buletinul. Mai rapid și simplu nici nu poate fi!

Totodată, nici clienții repetați nu vor rămâne fără atenție! Pentru cei care deja au luat odată un credit de la SEBO, compania oferă reduceri* de până la 100% la un nou credit. Urmărește cu atenție sms-urile din partea companie, acestea conțin un cod unic, care îți vor permite să beneficiezi de reducerea Ta.

Accesează acum www.sebo.md sau vino la orice oficiu SEBO și aplică pentru un credit cu prima lună gratuită*.

Telefon de contact – 022 896 897

Reducerea se aplică cu condiția oferirii creditului.
*Exemplu: credit pe termen de până la 30 zile, cu suma 2000 de lei, va avea o valoare totală plătibilă de 2000 de lei, cu o dobândă anuală efectivă de 0%. În caz de nerambursare în termen a împrumutului se aplică penalități, comisioanele și dobânda aferentă.