Orele de deservire a clienților sunt:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
ro
ro
ru
Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Blog
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

Un microcredit online e comod, e absolut gratis, se oferă fără acte și e un credit ușor de obținut.

Fiecarui angajat din Moldova i s-a întîmplat cel puțin o dată să i se rețină salariul. Din păcate, asemenea cazuri au loc des, luînd în considerare situația economiei de piață cu care se confruntă țara noastră, deoarece angajatorul responsabil de propria afacere, cît și de angajații săi, nu este întotdeauna în stare să prezică  problemele financiare care pot apărea.

Mai dificil este atunci cînd se rețin salariile pentru două, trei luni, oferindu-se doar promisiuni  de genul «Veți primi în curînd banii», în timp ce dvs. aveți nevoie de ei anume acum, pentru cheltuielile zilnice, pentru achitarea facturilor.

În  asemenea situație un micro împrumut de la SEBO  e soluția ideală. Acesta mai este denumit și microcredit.

De ce anume microcredit online?

El are o listă întreagă de avantaje:

  • Nu sînteți într-o situație neplăcută, fiind nevoiți să împrumutați de la prieteni sau vecini.

Accesați site-ul SEBO.MD, pe pagina principală găsiți butonul “Microcredit online” și doar într-un minut depuneți cererea pentru un credit ușor și rapid. Răspunsul îl primiți imediat și dacă  cererea este aprobată, primiți banii în aceeași zi, la oricare filială a companiei.

  • Cel de-al doilea avantaj al acestor credite rapide în Chișinău este faptul ca sînt rapide și se oferă cu cele mai bune condiții pentru client. Deci, dacă ai rămas fără nici un ban în buzunar, poți lua un credit simplu și rapid de la SEBO – 5000 lei, în numerar, fără dobîndă.  Exact acestă sumă o vei întoarce companiei la sfîrșitul lunii. Fiți deacord, e foarte comod, mai ales în cazul cînd nu-ți ajung bani pentru achitarea facturilor.
  • Cererea pentru un micro credit simplu vă asigură începutul unei colaborări fructuoase cu SEBO, ceea ce înseamnă că achitînd regulat creditul, sînteți automat incluși în lista clienților cu istoric creditor ireproșabil. De asemenea vi se oferă bonusuri: sistem flexibil de plată, posibilitatea de a mai lua adăugător alte  credite în Chișinău (2-3 credite concomitent), fiind deja client de încredere al companiei.
  • Un microcredit online e comod, e absolut gratis, se oferă fără acte și e un credit ușor de obținut. 

Cînd și de ce apelează moldovenii la microcredite online?

Conform statisticii, cetățenii apelează nu doar în cazul unor rețineri de salariu. Acest credit ușor poate soluționa și alte probleme: dacă vi s-a furat portomenul, cînd e nevoie de a achita o amendă sau e nevoie urgentă de medicamente sau tratament care adesea necesită sume impunătoare. Toate aceste situații fac parte din categoria cheltuielilor neprevăzute, de care adesea nu se ține cont. Viața însă e  imprevizibilă!

De asemenea, se apeleazază la aceste microcredite în cazul blocării cardurilor bancare. În  asemenea situații o soluție rapidă e luarea unui micro împrumut online, iar cînd se clarifică situația la bancă, creditul este achitat.

Cum găsești compania SEBO  pentru a lua un microcredit online?

În motorul de căutare scrieți “Credit rapid Chișinău” și pe prima poziție va apărea site-ul oficial al companiei. De asemenea puteți lua legătura cu un consultant , apelînd : 022 896 897.

Compania vă oferă imediat o soluție pentru oricare problemă financiară, economisind astfel timpul și nervii dvs.

Aplicînd pentru un micro credit, dvs. soluționați problema legată de bani, după asta deja analizați situația la rece: ce faceți mai departe?

Merită oare să fiți angajatul unor persoane/ companii care nu vă apreciază munca și nu vă achită salariul la timp?