Orele de deservire a clienților sunt:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
ro
ro
ru
Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Sebo Club
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

5% reducere de la Farmacia Familiei

Caption

Inovația, conceptul de farmacie prietenoasă, unde găsesti întotdeauna recomandări competente și produsele de care ai nevoie, au facut din „Farmacia Familiei” unul dintre cele mai valoroase branduri și una dintre cele mai mari rețele de farmacii din Republica Moldova.

Cele peste 200 de farmacii și 85 saloane de optică reunite sub brandul „Farmacia Familiei” sunt mereu la dispoziția Ta, oferindu-ți o gamă largă de produse, servicii, dar și sfaturi profesioniste. Pe lângă sortimentul variat de medicamente, reţeaua „Farmacia Familiei” propune şi produse dermatocosmetice de la cele mai notorii brănduri: “Louis Widmer”, “Embyolisse”, „Avene”, „Vichy”, „Bioderma”, „NumisMed”, „Alkmene”, „La Roche Posay”, „Clinic Way”, „Chicco”, „Ivatherm”, „Pharmaceris”, „Equilibra”, „Naobay”, etc.

La prezentarea cardului de membru SEBO Club beneficiați de o reducere de 5% de la prețul standard al produselor/serviciilor - optica / cosmetic / suplimente.

Reducerile nu se cumulează cu alte oferte Farmacia Familiei, prețuri promoțional, oferte lunare sau cardul de reduceri Farmacia Familiei.

Reducerile nu se aplică în cadrul rețelei sub brandul - Dita Hiper Farmcie.

Urmăriți paginile partenerului:
www.ff.md 

https://www.facebook.com/FarmaciaFamiliei

https://www.instagram.com/farmaciafamiliei/