Orele de deservire a clienților sunt:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
ro
ro
ru
Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Sebo Club
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

Campania „Ciki Ciki 2” și-a desemnat câștigătorii!

 

Campania „Ciki Ciki 2” a fost finalizată. Noile automobile Renault Captur au ajuns deja în mâinile norocoșilor, iar aceștia se bucură din plin de cadouri.  


În data de 7 octombrie 2019, am lansat campania „Ciki Ciki 2”. O nouă promoție răsunătoare, care s-a petrecut pe întregul teritoriu al Republicii Moldova și a avut premii grandioase – 2 automobile, marca Renault Captur.  Pentru a participa la tombolă, tot ce trebuia să faceți, era să luați un credit, în perioada 07.10.2019 - 08.01.2020.  


V-ați pus cumva întrebarea: De ce oare 2 automobile? Deoarece am ținut cont de toți clienții noștri. Atât de cei noi, cât și de cei existenți. Clienții noi, pe lângă faptul că au avut  posibilitatea să ia primul său credit pe termen scurt, absolut gratuit*, se înscriau automat în lista celor care luptau, pentru primul automobil de marca Renault Captur. Iar a doua mașină, a fost destinată clienților existenți, care trebuiau să ia cel puțin încă un credit repetat, pentru a se înscrie în cursă. 


Campania a fost pusă în acțiune, regulile – setate și iată că 3 luni de promoție au trecut foarte rapid. Deja în data de 13 ianuarie, de Ziua Îndeplinirii Visurilor (pentru că anume de a transpune visurile în realitate, este scopul nostru), Tombola a fost transmisă în direct, la postul de televiziune Jurnal TV, în cadrul emisiunii „Rețete și Rețele”, unde cu toții am aflat cine sunt norocoșii. 

credit online, credit rapid, fara buletin, credit chisinau, credit moldova, sebo, imprumut,  imprumut moldova, imprumut chisinau, credit pe termen scurt, promotie, oferta

Primul câștigător s-a dovedit a fi Coceanji Vladimir, din orașul Ceadîr-Lunga. După spusele acestuia, când a auzit că numele lui a fost ales în calitate de unul câștigător, se afla chiar la volanul altui automobil: „Când am fost telefonat, nu mi-a venit să cred că totul este adevărat. Părea că e o farsă, dar până la urmă acum stau cu cheile de la mașină în mână. Nu vă fie frică să încercați. Am aplicat și am câștigat.”, declară el.

 

Al doilea norocos este Erhan Jan din satul Porumbeni, al raionului Criuleni. Acesta a aplicat pentru un credit, fără a crede că soarta îi va zâmbi: „Am venit la SEBO, pentru că am avut nevoie de bani și iată că în schimb am câștigat această mașină superbă. Sunt foarte bucuros, fericit, emoționat... Mulțumesc companiei SEBO, sunt foarte recunoscător, pentru așa cadou.”, spune Jan. 


Eroii campaniei noastre au trecut prin niște emoții de nedescris. Lacrimi, zâmbete, lipsa cuvintelor - putem afirma cu siguranță, că ziua de 13 ianuarie, a devenit una semnificativă pentru aceștia. Apăsați „Play” pentru a vedea cum a avut loc înmânarea premiilor. 

Campania “Ciki Ciki 2 este cel mai bun exemplu, de faptul că minunile există, e necesar doar să crezi. Nimeni din ei nu a știut că poate câștiga, însă a încercat și norocul i-a zâmbit.

Directorul general al companiei, Sergiu Sobuleac, promite să vă bucure în continuare, cu concursuri și mai grandioase, așa că nu ezitați să urmăriți pagina noastră de Facebook ca să fiți mereu primii, care află despre noile promoții.  

*Exemplu: credit pe termen de până la 30 zile, cu suma 2000 de lei, va avea o valoare totală plătibilă de 2000 de lei, cu o dobândă anuală efectivă de 0%. În caz de nerambursare în termen a împrumutului se aplică penalități, comisioane și dobândă aferentă.