Orele de deservire a clienților sunt:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
ro
ro
ru
Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Sebo Club
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

Deci? Ați decis? Atunci vă vom explica cum puteți obține un credit doar cu buletinul de la SEBO.

credit online, credit rapid, fara buletin, credit chisinau, credit moldova, sebo, imprumut,  imprumut moldova, imprumut chisinau, credit pe termen scurt, promotie, oferta

 

Cei care nu au luat  încă vreun credit de la bancă, avem o veste proastă pentru voi: înarmați-vă cu rabdare și pregătiți-vă nervii, pentru că asta e mare bătaie de cap.

În primul rînd, dvs. veți fi evaluat drept debitor, iar banca trebuie să se asigure că sînteți apt de a returna banii, iar pentru aceasta vi se vor cere un șir de documente: buletinul, adeverința de salariu/ alte venituri pentru ultimele 3 luni, scopul pentru care luați creditul (afacere, procurarea unui apartament/ automobil etc.), copia carnetului de muncă, de asemenea alte acte adăugătoare, cum ar fi: adeverință a fondului de pensii, certificatul de înregistrare a unei achiziții și extrasul de la inspectoratul fiscal.

În al doilea rînd, banca vă poate respinge cererea pentru credit în caz că nu este satisfăcută de veniturile financiare pe care le-ați prezentat.

A treia problemă este: cu cît mai urgent aveți nevoie să beneficiați de credit, cu atît mai mare este rata dobînzii.

Acest lucru nu este convenabil și prostesc, dacă aveți nevoie anume acum de o sumă impunătoare.

Alternativa ideală a împrumutului de la bancă este  să luați un credit fără adeverință de salariat, sau mai simplu – credit urgent online de la SEBO!

Ce vă oferă acest credit online cu buletinul de la SEBO?

Avantajele față de un credit al băncii:

  • Puteți primi creditul în aceeași zi, în doar 15 minute
  • Pentru a obține creditul e nevoie doar de buletin
  • Puteți obține pînă la 20000 lei, cu un sistem flexibil de achitare
  • Creditul îl poate obține aproape oricine

Aceasta nu înseamnă însă că SEBO oferă credite tuturor, fără excepții, ci pur și simplu compania are încredere în clienții săi. Încrederea e primul pas spre o colaborare de durată.

 

O altă diferență dintre un credit luat de la bancă și cel oferit de SEBO este faptul că avînd un istoric creditar negativ, nu veți mai  putea lua credit data viitoare.

 Un credit doar cu buletinul fără adeverință de salariu de la SEBO e cu totul altceva!

Compania vă oferă posibilitatea de a prelungi perioada de plată. Deci, dacă momentan nu dispuneți de resurse pentru plată, trebuie doar să apelați la 022 896 897, explicînd situația unui consultant SEBO. Astfel puteți modifica și prelungi termenul contractual sau să alegeți un alt sistem de achitare convenabil. Acest detaliu nu va influența în nici un fel istoricul dvs. creditar, în caz că veți anunța compania despre situația intervenită.

Ținem să menționăm faptul că SEBO nu obligă prezentarea unor acte adăugătoare, e nevoie doar de buletin. Orice consultant al companiei vă va confirma faptul că puteți obține un credit în Chișinău doar cu buletinul.

Deci? Ați decis? Atunci vă vom explica cum puteți obține un credit doar cu buletinul de la SEBO.

 

E nevoie de doar patru pași:

 

  • Scrieți în motorul de căutare „Credit online cu buletinul de la SEBO”, sau accesați direct site-ul oficial al companiei.
  • Pe pagina principală veți găsi: ‚Obține un credit doar cu buletinul fără adeverință de salariu’. Apăsați click și completați formularul pentru obținere a unui credit.
  • Imediat va lua legătura cu dvs. un consultant SEBO, invitîndu-vă în oficiu pentru a încheia un acord privind obținerea banilor în numerar și pentru a conveni termenul de achitare.
  • Veniți la oricare filială a companiei pentru a vă ridica banii. Iată acesta este întregul proces de obținere a unui credit cu buletinul.

SEBO oferă credit rapid în Chișinău în sumă de 5000 lei, fără dobîndă, însă poate oferi credite în Chișinău cu sume mai mari, de pînă la 17000 lei, în rate, de la 30 zile pînă la 36 luni.

 Fiți deacord, o asemenea alternativă vă scapă de nervi și de probleme cu prietenii (nu se împrumută bani de la prieteni), vă economistește timpul, vă scapă de tot felul de acte inutile, pe care vi le-ar cere banca și cel mai important: nu dvs. cereți un împrumut de la creditor ci însăși compania vă oferă ajutorul în rezolvarea problemelor financiare.

Asta nu e tot. Achitînd la timp datoria, deveniți pentru compania SEBO ‚client VIP’ – persoana care va beneficia de bonusuri, cum ar fi: sistem individual de plată și posibilitatea de a lua cîteva credite concomitent.

Acestea sînt condiții ideale pentru oricare debitor, de altfel și cele mai convenabile din Moldov