Orele de deservire a clienților sunt:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
ro
ro
ru
Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Sebo Club
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

Hai la școală cu SEBO!


credit online, credit rapid, fara buletin, credit chisinau, credit moldova, sebo, imprumut,  imprumut moldova, imprumut chisinau, credit pe termen scurt, promotie, ofertaPână la începutul noului an școlar au rămas zile numărate. Goana după cele necesare începe. Cărți, caiete, ghiozdan, uniformă... oh, uneori ți se învârte capul de la o listă atât de mare. Și mai nou, anul acesta, după cum se pare, elevii vor petrece foarte mult timp în fața calculatorului, iar asta înseamnă că mai au nevoie și de tehnică bună.

Stai, stai, nu panica! Știm, sunt prea multe puncte, dar nu-ți face griji, noi am găsit o soluție. Anul acesta copilul tău va fi echipat pe nota 10! Compania de creditare SEBO îți vine în ajutor!

Aplică oricând pentru un credit pana la 30 000 de lei și uită de toate nevoile tale:

🔸Gadgeturi

Anul 2020 poate fi de-a dreptul considerat o perioada, în care nevoia de a avea un gadget performat a crescut de 2 ori. Dat fiind faptul că ne-am ciocnit cu pandemia, școlile din toate colțurile lumii au trecut la orele online, iar deținerea unui laptop sau smartphone performant a devenit o necesitate. Pentru a te asigura că copilul tău va putea primi accesul către învățământ de calitate, echipează-te cu tehnică din timp.

🔸Mobilă

Fie că e este vorba de un elev din clasa întâi sau poate chiar unul din a șaptea, fiecare trebuie să aibă un spațiu special predestinat pentru studii. Un loc bine amenajat poate preveni nu numai problemele de postură, ci și problemele de vedere. Organizează-ți acasă un colțișor cu cel puțin un scaun, masă, dulap și astfel vei putea fi sigur că concentrația și sănătatea acestuia nu are de suferit. Nu ezita să iei o decizie corectă.

🔸Îmbrăcăminte

Cămășile necesită schimbate? Încălțămintea deja nu mai este pe măsură? Și ghiozdan mai trebuie?! Daaa, începutul anului școlar nu poate trece, fără o tură de shopping. Copiii cresc foarte repede, iar garderoba acestora cere a fi reînnoită o dată la câteva luni. Pe lângă asta, majoritatea instituțiilor de învățământ au o uniformă specială, iar asta înseamnă că fără cumpărături nu ai încotro.

🔸Rechizite

Iată că am ajuns și la cea mai interesantă parte a pregătirilor de 1 septembrie – rechizitele. Cu toate că pixurile și caietele nu au o importanță mare pentru maturi, copii însă, sunt cei care apreciază micile detalii. Un set de rechizite colorat și divers influențează asupra creativității, productivității și dorinței de a învăța.

Lista e făcută, soluția e găsită... Ești gata? Hai la școală cu SEBO!

Primește un credit până la 30 000 de lei în doar 5 minute, doar cu buletinul. Pentru comoditate, ai la dispoziție 39 de sucursale amplasate atât în Chișinău, cât și pe întregul teritoriu al Republicii Moldova.

Vizitează una din ele azi: sebo.md/contacte