Orele de deservire a clienților sunt:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
ro
ro
ru
Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Sebo Club
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

Acum primul credit gratuit* de la SEBO e până la 10 000 lei!

După o lansare cu succes a campaniilor Ciki Ciki Tu și Ciki Ciki 2, noi suntem gata să vă uimim cu o nouă surpriză. V-ați gândit: Cu ce mă puteți surprinde de data aceasta? Păi iată că avem cu ce.

Acum primul credit gratuit* de la SEBO e până la 10 000 lei! Nu 6500, ci 10 000 lei! Da, da, ați citit corect. Din dorința de a fi în pas cu nevoile clienților, ne-am propus majorarea sumei creditelor pe termen scurt.

O sumă mai mare – pentru planuri și mai grandioase. Deja nu mai este nevoie să vă mai limitați la ceva. Toate nevoile Dumneavoastră pot fi ușor satisfăcute cu creditele rapide de la SEBO.

Fie că aveți o situație neprevăzută, fie că doriți să uimiți persoana iubită cu un cadou plăcut, fie că aveți un eveniment important... SEBO vă oferă credite de până la 10 000 lei, doar cu buletinul, în Chișinău sau în alte orașe ale Republicii Moldova.

Puteți beneficia oricând de primul credit gratuit* de la SEBO, în orice punct al țării. Dispunem de 40 de sucursale, care sunt mereu la îndemâna Dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceți e doar să aplicați! Primiți banii în mai puțin de 5 minute și doar cu buletinul. Nu ratați această ofertă unică!

Totodată, aveți posibilitatea să inițiați aplicarea online pe sebo.md. În câteva click-uri, puteți obține un credit gratuit* de până la 10.000 lei, fără efort. Accesați link-ul de mai sus, iar de restul ne vom ocupa noi.

Dar asta nu e tot! SEBO are o surpriză și pentru clienții existenți. Suma creditelor repetate a crescut până la 30.000 lei. Asta da, noutate! Acum fiecare are doar de câștigat.
Telefon de contact – 022 896 897


SEBO – Amicul tău la împrumut.


*Exemplu: Credit pe termen de până la 30 zile, cu suma 2000 de lei, va avea o valoare totală plătibilă de 2000 de lei, cu o dobândă anuală efectivă de 0%. În caz de nerambursare în termen a creditului se aplică penalități, comisioane și dobândă aferentă.


credit online, credit rapid, fara buletin, credit chisinau, credit moldova, sebo, imprumut,  imprumut moldova, imprumut chisinau, credit pe termen scurt, promotie, oferta