Orele de deservire a clienților sunt:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
ro
ro
ru
Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Sebo Club
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

Recomandă și Câștigă!

 

Ne place să te bucurăm mereu și de aceea venim cu o nouă surpriză, pregătită special pentru clienții existenți și prietenii lor!

Din 18 noiembrie 2019, în paralel cu Campania „Ciki Ciki 2”, SEBO a lansat Campania „Recomandă și Câștigă”. 

Ești client existent SEBO? Dorești să câștigi 2000 de lei?

Atunci ascultă atent ce trebuie să faci. Recomandă prietenilor tăi, care încă nu au beneficiat de creditele noastre să ia un credit gratuit* de la SEBO. Iar în cazul în care prietenul tău a luat acest credit, indiferent de sumă, sunteți incluși automat în lista participanților la extragerea săptămânală.

Acum rămâne doar să aștepți extragerea, care are loc în fiecare săptămână, unde fiecare din voi poate câștiga 2000 de lei. Iar la finele acestei Campanii, pe 8 ianuarie 2019, o să aibă loc marea extragere în care 2 cei mai norocoși, vor câștiga câte un televizor, marca Samsung de 55”.

Sună bine, nu-i așa?

Urmează câțiva pași simpli, pentru a participa: 

    1. Recomandă prietenilor, rudelor, vecinilor – creditele gratuite* de la SEBO. Roagă- i să menționeze, atunci când iau credit, de la cine au aflat despre această ofertă.
    2. Et voila! Așteaptă tragerea la sorți, pentru a cunoaște norocoșii câștigători.

Și ține minte – cu cât mai multe recomandări faci, cu atât mai mari șanse de câștig ai.

Totodată, transmite-le prietenilor tăi că ei ar putea câștiga și un automobil.

Extragerea se va efectua în fiecare luni, până în data de 8 ianuarie 2020, așa că încearcă să calculezi câte șanse ai. Îți spunem noi – foarte multe!

Recomandă-ne chiar azi și poți câștiga 2000 de lei deja săptămâna viitoare.

Regulamentul Tombolei îl poți găsi REGULAMENTUL TOMBOLEI „Recomandă și câștigă”.

*Exemplu: Credit pe termen de până la 30 zile, cu suma 2000 de lei, va avea o valoare totală plătibilă de 2000 de lei, cu o dobândă anuală efectivă de 0%. În caz de nerambursare în termen a creditului se aplică penalități, comisioane și dobândă aferentă.

credit online, credit rapid, fara buletin, credit chisinau, credit moldova, sebo, imprumut,  imprumut moldova, imprumut chisinau, credit pe termen scurt, promotie, oferta