Служба поддержки клиентов
Время работы службы поддержки: Понедельник - Пятница: 09:00 - 18:00 (онлайн-чат); Понедельник - Воскресенье: 09:00 - 19:00 (телефонный звонок);
Blog
MDL
Сумма займа MDL
Срок погашения займа
Процент MDL
Комиссия за администрирования кредита MDL
Первая оплата MDL

Выиграйте ваучер для покупок на 2000 леев

Caption

Paștele - cel mai așteptat eveniment al anului. Cu toții iubim această sărbătoare, căci ea întotdeauna ne aduce un motiv de fericire, ne reamintește despre valorile fiecăruia dintre noi și ne vestește că primăvara este în toi, iar până la vară a rămas încă puțin.

La fel, precum și alte sărbători, Paștele are la bază mai multe simboluri, printre care se numără și îndrăgitul iepuraș, care ne uimește cu daruri. Chiar dacă deja am crescut și, de regulă, cadourile sunt predestinate pentru cei mici, anul acesta compania SEBO s-a gândit și la cei mai mari. Motanul pufos a decis să-l înlocuiască un pic pe iepuraș și să vă bucure cu o nouă ofertă, create special pentru clienții repetați.

Doar în perioada 10 aprilie 2023 – 14 aprilie 2023, clienții repetați care vor lua un credit de la SEBO, au posibilitatea să câștige un voucher de cumpărături în valoare de 2000 de lei. Astfel, motanul pufos s-a gândit să vă scape de grijile de sărbători. Și va fi nu doar un norocos, ci 10 persoane care vor câștiga! Pentru ca fiecare din voi să aibă cât mai multe șanse. Nu ratați această posibilitate.

Atât în Chișinău, cât și în alte localități din Republica Moldova, oficiile companiei se află la un pas distanță. Astăzi veniți la SEBO – astăzi primiți banii în doar 5 minute.

Totodată, accesând pagina: www.sebo.md/imprumut/apply depuneți cererea online, comod și fără efort.

Prindeți oferta companiei și pregătiți-vă să celebrați Paștele cum se cuvine!

Telefon de contact – 022 896 897

 

Participanții sunt de acord și respectă prevederile Regulamentului aici.

 

Iată și câștigătorii noștri norocoși:

Caption