Время работы службы поддержки:
Понедельник - Пятница: 09:00 - 18:00 (онлайн-чат); Понедельник - Воскресенье: 09:00 - 19:00 (телефонный звонок);
ru
ru
ro
Служба поддержки клиентов
Время работы службы поддержки: Понедельник - Пятница: 09:00 - 18:00 (онлайн-чат); Понедельник - Воскресенье: 09:00 - 19:00 (телефонный звонок);
Sebo Club
MDL
Сумма займа MDL
Срок погашения займа
Процент MDL
Комиссия за администрирования кредита MDL
Первая оплата MDL

Летние скидки от SEBO

Caption

Vara este aici și odată cu ea vin și ofertele speciale de la SEBO. Doar în perioada 19 iunie 2023 – 23 iunie 2023, puteți profita de reduceri de până la 50% la dobândă și comisioane pentru prima lună la Linia de Credit. Și mai bine, această reducere este disponibilă exclusiv pentru clienții noștri repetați!

 

E momentul perfect pentru a face planuri și a realiza tot ce îți dorești. Și pentru a-ți face viața mai ușoară, SEBO îți oferă reduceri de până la 50% la dobândă și comisioane pentru prima lună la Linia de Credit. Indiferent dacă ai nevoie de bani pentru vacanța mult visată sau pentru alte cheltuieli importante, acum e timpul să prinzi această super ofertă!

 

Suntem recunoscători clienților noștri fideli, care au încredere în serviciile noastre și ne-au ales de-a lungul timpului. De aceea, această reducere specială se aplică doar clienților repetați, care și-au închis creditul cu minim 15 zile în urmă. Ne dorim să răsplătim loialitatea voastră și să vă oferim un avantaj suplimentar pentru a vă mulțumi pentru alegerea făcută.

 

Pentru a beneficia de această reducere, tot ce trebuie să faci este să primești un cod special prin SMS. Este foarte simplu! Dacă ești eligibil pentru această ofertă, vei primi un mesaj pe telefonul tău cu un cod unic. Prezintă acest cod la oficiile noastre și primește reducerea. Este atât de ușor să economisești!

 

Reducerea se aplică cu condiția oferirii creditului.

*Exemplu de DAE pentru Linie de Credit cu o sumă de 10 000 de lei, pe o perioadă de 24 luni cu 50% reducere pentru prima lună: în cazul în care debitorul va obține la încheierea prezentului contract eliberarea sumei de 10 000,00 de lei din Linia de Credit și va utiliza acest sold al creditului continuu pentru tot termenul Liniei de Credit de 24 de luni, dobânda ar constitui 7462,00 lei, comision de administrare - 2271,00 lei suma totală plătibilă (inclusiv creditul acordat) 19735,00 lei, Dobânda Anuală Efectivă 81,24%.

Vă atenționăm despre obligația de rambursare a creditului.

**Participă doar clienții repetați care au închis ultimul credit cu minim 15 zile în urmă.