Customer support
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri : 8:00-20:00 ; Sâmbătă - Duminică : 10:00 - 19:00

Întrebări frecvente

Cine poate aplica?

 • Cine poate aplica pentru un împrumut la Sebo.md?

  Ne-ar plăcea să vă vedem în calitate de client. Puteți primi un împrumut la Sebo.md dacă sunteți cetățean al Repubicii Moldova.
  Da – noi deasemenea oferim împrumuturi persoanelor în vârsta. Nu uitați să le spuneți bunicilor Dvs. despre noi.

 • Ce este necesar pentru primirea unui împrumut?

  Noi nu cerem dovadă de venit, garanți sau garanții suplimentare.

  Pentru obținerea împrumutului, aveți nevoie doar de buletinul de identitate pentru a verifica identitatea dumneavoastră și să îndepliniți actele necesare la compania noastră.

  Aplicați online sau la oricare din oficiile noastre. Clienții noi, după aplicarea online, vor fi rugați să viziteze un oficiu pentru revizuirea finală a datelor.

 • Pot aplica pentru un împrumut dacă nu am un venit stabil?

  Da, puteți!

  Împrumuturile noastre sunt concepute pentru dificiturile de numerar pe termen scurt. Deci, chiar dacă nu aveți un venit stabil, putem oferi împrumutul, verificând în prealabil solvabilitatea Dvs. Cu cât e mai bun comportamentul de plată, cu atât mai mult veți beneficia de oferte avantajoase pe viitor.

 • Am nevoie de vreo garanție pentru a obține un împrumut?

  Nu, nu solicităm nicio garanție sau gaj. Avem încredere în dumneavostră! Rambursarea la timp a împrumutului va permite să vă furnizăm pe viitor oferte mult mai bune.

De ce Sebo.md

 • Cum ce se diferențiază Sebo.md de concurenți?

  Ne bucurăm că ai întrebat!

  Sebo.md oferă cele mai bune rate de pe piața de împrumuturi pe termen scurt și lung. Primul împrumut pe un termen de pînă la 30 de zile, pînă la 6 500 lei este GRATIS, cu condiția rambursării împrumutului în termen, iar împrumuturile repetate au cel mai bun comision.

  Adițional, Sebo.md vă permite să primiți banii în numerar – fără așteptări. Vizitați unul din oficiile noastre și primiți banii în 5 minute. Este atât de ușor!

  Nu solicităm nici o dovadă de venit, giranți sau garanții suplimentare. Efectuați aplicarea și vă vom furniza un răspuns imediat.

  Pentru clienți permanenți, oferim o alegere – puteți primi banii prin transfer bancar sau la oricare din oficiile noastre.

  Încercați serviciile Sebo.md GRATIS, și bucurați-vă de un parteneriat de lungă durată. Nu uitați să le spuneți și prietenilor Dvs. despre noi!

  Doriți să aflați mai multe – echipa de suport Sebo.md este la dispoziția Dvs.

Cererea de împrumut

 • Cum aplic?

  Noi suntem acolo unde sunteți și dumneavostră. Puteți aplica ușor pentru un împrumut online pe pagina noastră www.sebo.md, puteți apela la numărul nostru de telefon +(373 22) 896 897, sau vizitați unul din oficiile noastre.

  Găsiți cel mai apropiat oficiu de dumneavoastră aici.

 • Câți bani pot împrumuta?

  Pentru prima data puteți solicita o sumă de până la 9 800 lei, însă pentru fiecare client, limita de împrumut va fi determinată individual.

  Cu cât e mai bun comportamentul de plată, cu atât mai bune oferte vom fi în măsură să vă furnizăm pe viitor.

 • Care este termenul împrumutului?

  Puteți să beneficiați de împrumuturi pe termen scurt (7 zile, 14 zile sau 30 de zile) sau pe termen lung până la 48 luni. Luați în considerație că pentru împrumuturile pe termen scurt, în orice caz, puteți prelungi perioada de rambursare a împrumutului cu ușurință, până la 30 de zile adiționale prin achitarea la timp a taxei de extindere a împrumutului.

 • Care este beneficiul împrumutului pe termen lung?

  Alegeți împrumutul pe termen lung pentru a efectua cu ușurință rambursarea împrumutului cu rate lunare mici. Împrumutul pe termen lung vă va permite să planificați cheltuielile dumneavoastră bazându-vă pe bugetul dumneavoastră lunar.

 • Pot primi un împrumut prin transfer bancar?

  Aceasta este o întrebare bună.

  Politica noastră cere ca fiecare client nou inițial să viziteze unul dintre oficiile noastre pentru a semna un acord de linie de credit personal, și pentru a primi banii.

  Pentru împrumuturi repetate veți putea alege metoda convenabilă pentru a primi banii, în numerar sau prin transfer bancar. Prin urmare, după ce accesați primul împrumut, veți putea lucra cu noi online. Nu va mai trebui să vizitați filialele noastre.

 • Cât de repede pot obține împrumutul meu?

  Suntem foarte rapizi! După cererea de împrumut, noi vă vom furniza un răspuns cât mai curând posibil. Veți fi capabili să primiți banii de îndată ce veți vizita unul din oficiile noastre! 

  Pentru împrumuturi repetate, puteți alege opțiunea de a vă transfera banii în contul Dvs bancar. Ne vom asigura că banii vor ajunge rapid.

 • Pot aplica pentru un împrumut în timpul week-end-ului?

  Sigur – suntem mereu gata de a vă deservi. Noi lucrăm deasemenea Sâmbăta și Duminica de la 10:00 la 19:00.

  Aplicați în orice zi a week-end-ului și primiți împrumutul în aceeași zi. Dacă veți completa cererea de împrumut seara – vom putea furniza răspunsul pentru Dvs. la prima oră matinală. Puteți conta pe asta!

 • Am deja un împrumut la Sebo.md, pot solicita altul?

  Sigur – permitem să luați câteva împrumuturi simultane în funcție de limita împrumutului maximal stabilită. 

 • Ce trebuie să fac după pre-aprobarea cererii de împrumut?

  Felicitări. Trebuie doar să facem o revizuire finală și veți fi gata să beneficiați de împrumut.

  După ce ați fost pre-aprobați pe website-ul Sebo.md, toți clienții noi trebuie să viziteze unul dintre oficiile noastre pentru revizuirea finală și pentru a primi banii în numerar.

  Nu uitați să luați cu Dvs. buletinul de identitate și telefonul mobil.

 • De ce cererea mea a fost respinsă?

  Ne pare rău dar sunt cazuri când cererea de împrumut este respinsă din cauza istoriei de credit negative sau alte criterii. Avem dreptul de a nu dezvălui motivele respingerii.

  Puteți aplica suplimentar pentru împrumut după 30 de zile, iar noi sperăm că vom fi în măsură să vă oferim un împrumut.

  În cazul în care considerți că a existat o neînțelegere în legătură cu respingerea împrumutului – rugăm să ne înștiințați, și noi vom efectua o revizuire adițională. 

Cât costă?

Rambursări și extinderi

 • Cum rambursez împrumutul la Sebo.md?

  Avem încredere în dumneavoastră și sperăm că veți rambursa împrumutul la timp. Cu cât e mai bun comportamentul dumneavoastră de plată, cu atât mai bune oferte vom fi în măsură să vă furnizăm pe viitor.

  Rambursarea împrumutului este ușoară:

  • Efectuați plata la oricare dintre oficiile noastre în numerar. Găsiți cel mai apropiat oficiu aici.
  • Efectuați plata prin transfer bancar
  • Duceți-vă la cea mai apropiată bancă și efectuați plata

  Vă rugăm să includeți numărul contractului de împrumut sau codul Dvs personal la detaliile de rambursare a împrumutului, astfel încât să ne fie mai ușor să procesăm corect plata dumneavoastră.

  În cazul extinderii de împrumut, vă rugăm să includeți, de asemenea, la detaliile de plată "Extindere", și perioada de amânare pe care doriți să o utilizați.

  Aici sunt detaliile de plată:

  • Destinatar: O.C.N.Sebo Credit SRL
  • Banca: BC ”Moldindconbank” SA
  • IBAN: MD10ML000000022513093025
  • Codul băncii: MOLDMD2X309

  Rețineți – suntem aici pentru a vă ajuta. În cazul problemelor cu rambursarea împrumutului la timp, vă rugăm să ne înștiințați și vom găsi cea mai bună soluție pentru dumneavoastră.

 • Cum extind data de plată a împrumutului meu?

  Ei bine, asta e simplu. Aveți nevoie doar să efectuați plata taxei de prelungire înainte de data scadentă de rambursare a împrumutului.

  Puteți alege să prelungiți împrumutul pentru 7, 14 sau 30 de zile adiționale. Taxa pentru prelungire este indicată în detaliile acordului dumneavoastră de împrumut sau în contul dumneavoastră pe website.

  • Aici sunt detaliile de plată:
  • Destinatar: O.C.N. Sebo Credit SRL
  • Banca: BC ”Moldindconbank” SA
  • IBAN: MD10ML000000022513093025
  • Codul băncii: MOLDMD2X309

  Vă rugăm să includeți ID-ul de împrumut sau ID-ul dumneavoastră personal la detalii de rambursare a împrumutului.  Adițional. Vă rugăm să includeți "Prelungire", și perioada de extensie astfel încât să ne fie mai ușor să procesăm corect plata dumneavoastră.

 • Ce se întâmplă dacă nu plătesc împrumutul meu la timp?

  Dacă aveți vreo problemă cu rambursarea împrumutului vă rugăm să ne informați imediat și vom căuta cea mai bună soluție pentru Dvs.

  În cazul în care veți întârzia cu rambursarea împrumutului, vom fi obligați să calculăm 1,5% și respectiv 2,5% pentru comisionul de concesiune a penalității pentru fiecare zi de întârziere. 

  Întodeauna există o soluție – avem nevoie doar de cooperarea dumneavoastră. Dacă nu veți coopera, cu părere de rău, va trebui să continuăm cu următoarele acțiuni legale, inclusiv procedura de judecată.

 • Cum pot să cunosc suma pe care trebuie să o plătesc?

  Suma de rambursare este indicată în contractul dvs.

  Puteți găsi aceste detalii, de asemenea pe contul dvs. de client de pe website sau puteți contacta suportul clienți și vă vom oferi detalii.

 • Voi avea un beneficiu suplimentar dacă plătesc înainte de data scadentă?

  Da - apreciem rambursările de împrumut în timp util și în viitor vom fi în măsură să furnizăm termeni și condiții chiar mai bune de împrumut pentru Dvs.

Cont și date client