Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 08:00 - 20:00; Sâmbătă - Duminică: 08:00 - 19:00.

Additional Content

Peste 50 000 de persoane au beneficiat de primul împrumut pe 30 de zile GRATUIT** de la SEBO. Aplică și tu pentru un împrumut GRATUIT** pînă la 6 500 lei.
** Termen Scurt 0% Exemplu: primul dvs. împrumut pe termen până la 30 zile, suma 2000 lei, valoare totală plătibilă 2000 lei, dobînda anuală efectivă 0%. În caz de nerambursare în termen a împrumutului se aplică penalități, comisioanele și dobânda aferentă.

Cine poate aplica pentru un credit la Sebo.md?
Ne-ar plăcea să vă vedem în calitate de client. Puteți primi un credit la
Sebo.md dacă sunteți cetățean al Repubicii Moldova. Da – noi deasemenea oferim credite persoanelor în vârsta. Nu uitați să le spuneți bunicilor Dvs. despre noi.

Ce este necesar pentru primirea unui credit?
Noi nu cerem dovadă de venit, giranți sau garanții suplimentare. Pentru obținerea creditului, aveți nevoie doar de buletinul de identitate pentru a verifica identitatea dumneavoastră. Aplicați online sau la oricare din sucursalele noastre. Clienții noi, după aplicarea online, vor fi rugați să viziteze un din sucursale pentru revizuirea finală a datelor.

Sebo: 6 500 lei în doar cinci minute – creditul ideal!
Compania SEBO , este una din organizatiile cu dezvoltare foarte dinamică,fiind deja de cițiva ani pe piața din Moldova, oferind clienților săi atît microcredite cît și credite pe termen lung.
Pe tot parcursul activității companiei, numărul clienților s-a majorat de trei ori, deoarece scopul companiei este confortul fiecărui vizitator. Compania oferă credite în Moldova la cele mai bune condiții din țară!
La SEBO apelează toți, căci aici poți primi un credit pe termen scurt în doar cinci minute, pînă la 6 500 lei fără dobîndă și fără verificări de venit. De asemenea poți beneficia de un credit pe termen lung, pînă la 20 000 lei – pentru un termen de pînă la 48 luni.
Sebo oferă credit online fără limită de vîrstă, fără a aștepta în rînd, iar banii îi primiți în numerar exact în aceeași zi cînd ați depus cererea pentru credit. Tot de ce aveți nevoie e buletinul și numărul de telefon.
De ce toți cunosc despre SEBO? Deoarece Sebo vine în ajutorul fiecărui care are nevoie de credit urgent.
Microcreditul Sebo – soluția rapidă a problemei dvs., în caz că vi se reține salariul, nu vă ajung bani pentru a achita facturile, vă doriți un concediu la mare însă vă lipsesc resursele financiare, soluția fiind doar să creditați însă nu știți de unde.
SEBO nu vă adresează întrebări inutile, SEBO vă vine în ajutor.
Cel mai important este că compania vă oferă credit cu dobînda anuală efectivă 0%, dobânda și comisioanele nefiind necesar a fi plătite în cazul în care efectuați plata în termen. Puteți beneficia de credite în Chișinău chiar astăzi, iar peste o lună returnați exact aceeași sumă pe care ați luat-o cu credit, în cazul primului credit pe termen scurt.
În caz că nu aveți posibilitate să achitați la timp, luați legătura cu un reprezentant al companiei pentru a-i explica situația și pentru a o soluționa împreună, creînd un sistem flexibil de plată.
Să știți că adresîndu-vă la Sebo din ce în ce mai des, deveniți un client de neprețuit pentru companie!
Astfel beneficiați de bonusuri: aveți posibilitate de a lua cîteva credite concomitent, vi se creează un sistem de achitare individual, convenabil anume dvs.
Cum puteți beneficia de un credit SEBO?
Accesați în motorul de căutare cuvintele cheie „Credit Chișinău” sau „ Credit Moldova”. Astfel va aparea site-ul oficial al companiei chiar în primele poziții al listei cu rezultate.
De asemenea, accesați direct site-ul companiei SEBO.MD și depuneți cererea pentru credit. Veți primi răspuns într-un minut. Banii ii primiți în numerar, la oricare sucursală a companiei, la fel în doar cinci minute.
Puteți lua legătura cu un operator call-centru SEBO, care vă va răspunde la toate întrebările, apelînd la numărul 022 896897.
„Un credit gratis – încrederea clientului” – acesta este sloganul companiei SEBO.
Veniți, încercați și vă veți convinge!