Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 08:00 - 18:00; Sâmbătă - Duminică: 08:00 - 18:00.

Additional Content

Cine poate aplica pentru un credit la Sebo.md?

Ne-ar plăcea să vă vedem în calitate de client. Puteți primi un credit la

Sebo.md dacă sunteți cetățean al Repubicii Moldova. Da – noi deasemenea oferim credite persoanelor în vârsta. Nu uitați să le spuneți bunicilor Dvs. despre noi.

 

Ce este necesar pentru primirea unui credit?

Noi nu cerem dovadă de venit, giranți sau garanții suplimentare. Pentru obținerea creditului, aveți nevoie doar de buletinul de identitate pentru a verifica identitatea dumneavoastră. Aplicați online sau la oricare din sucursalele noastre. Clienții noi, după aplicarea online, vor fi rugați să viziteze un din sucursale pentru revizuirea finală a datelor.

 

Sebo: 30.000 lei în doar cinci minute – creditul ideal!

Compania SEBO , este una din organizatiile cu dezvoltare foarte dinamică, fiind deja de cițiva ani pe piața din Moldova.

Pe tot parcursul activității companiei, numărul clienților s-a majorat de trei ori, deoarece scopul companiei este confortul fiecărui vizitator. Compania oferă credite în Moldova la cele mai bune condiții din țară!

La SEBO apelează toți, căci aici poți primi un credit pe în doar cinci minute, pînă la 30.000 lei, fără dobîndă și fără verificări de venit – pentru un termen de pînă la 48 luni.

Sebo oferă credit online fără limită de vîrstă, fără a aștepta în rînd, iar banii îi primiți în numerar exact în aceeași zi cînd ați depus cererea pentru credit. Tot de ce aveți nevoie e buletinul și numărul de telefon.

De ce toți cunosc despre SEBO? Deoarece Sebo vine în ajutorul fiecărui care are nevoie de credit urgent.

Sebo – soluția rapidă a problemei dvs., în caz că vi se reține salariul, nu vă ajung bani pentru a achita facturile, vă doriți un concediu la mare însă vă lipsesc resursele financiare, soluția fiind doar să creditați însă nu știți de unde.

SEBO nu vă adresează întrebări inutile, SEBO vă vine în ajutor.

Să știți că adresîndu-vă la Sebo din ce în ce mai des, deveniți un client de neprețuit pentru companie!

Astfel beneficiați de bonusuri: aveți posibilitate de a lua cîteva credite concomitent, vi se creează un sistem de achitare individual, convenabil anume dvs.

Cum puteți beneficia de un credit SEBO?

Accesați în motorul de căutare cuvintele cheie „Credit Chișinău” sau „ Credit Moldova”. Astfel va aparea site-ul oficial al companiei chiar în primele poziții al listei cu rezultate.

De asemenea, accesați direct site-ul companiei SEBO.MD și depuneți cererea pentru credit. Veți primi răspuns într-un minut. Banii ii primiți în numerar, la oricare sucursală a companiei, la fel în doar cinci minute.

Veniți, încercați și vă veți convinge!

Puteți lua legătura cu un operator call-centru SEBO, care vă va răspunde la toate întrebările, apelînd la numărul 022 896897.