Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Blog
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

3 ani de SEBO!


În data de 23 februarie, SEBO a celebrat o zi foarte specială – 3 ani de activitate. 
Anume în această zi, în anul 2017, am oferit primul credit, la prima sucursală de pe strada Ion Dumeniuc, nr. 12. 3 ani - perioadă, ce a trecut într-o răsuflare.


Încă de la bunul început, am avut planuri și ambiții mărețe. Putem spune că ne-a reușit și doar datorită vouă! Într-un timp atât de scurt am obținut statut de „fast growing company”, care a ajuns în Top 3 lideri pe piața din domeniu. Susținerea, loialitatea și dorința voastră de a alege calitatea, sunt factorii, ce ne fac să fim mai buni pe zi ce trece.


Cu siguranță, aici nu ne vom opri. Vom munci în continuare cu pasiune și dedicație, pentru a vă oferi servicii pe care le meritați. Tindem să ascultăm de cerințele clienților, ca mai apoi să le transpune în realitate. Vă mulțumim că ne sunteți alături!


Acești 3 ani ne-au marcat prin foarte multe evenimente. Haideți să urmărim împreună, cum a evoluat motănașul haios SEBO

credit online, credit rapid, fara buletin, credit chisinau, credit moldova, sebo, imprumut,  imprumut moldova, imprumut chisinau, credit pe termen scurt, promotie, oferta