Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Blog
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

Acum pentru fiecare credit repetat de la SEBO ai o reducere

 

Caption


Mai mare, mai mare și încă mai mare! Da! La SEBO primești o reducere* mai mare, atunci când revii. Apreciem fidelitatea clienților noștri existenți, de aceea ne-am gândit să-i  bucurăm. Așa că, dacă tu ești unul din ei, află ce interesant ți-am pregătit!

Acum, pentru fiecare credit repetat de la SEBO, ai o reducere, iar care va fi valoarea acesteia, o determinăm în dependență de numărul creditului Tău. Ce înseamnă asta? E simplu.

Primești al 2-lea credit? Reducerea ta este de 5%.

Primești al 3-lea credit? Reducerea ta crește – 10%.

Îl primeștipe cel de-al 4-lea? Wow, deja ai 15% reducere și reducerea crește în continuare, până la al 11-lea credit. Începând cu creditul al 11-lea, deja ai 50% reducere. Iar cel mai interesant este faptul, că după al 11-lea credit, toate creditele ulterioare vor fie cu 50% reducere.

Cu cât mai multe credite ai luat și le-ai achitat la termen, cu atât e mai mare reducerea Ta. Astfel, să fii un client repetat e și mai avantajos.

Compania îți oferă credit de până la 30 000 de lei, pe o perioadă de până la 24 de luni. Fie că ai un eveniment important sau fie că îți planificai de ceva timp o cumpărătură – banii necesari îi găsești la SEBO.

Te așteptăm zilnic la unul dintre cele 42 de oficii, amplasate atât în Chișinău, cât și pe întregul teritoriu al Republicii Moldova.

Vino chiar azi la SEBO și ia un credit. Azi vizitezi cel mai apropiat oficiu – azi primești banii, în doar 5 minute, doar cu buletinul.

Mai multe detalii la numărul: 022 896 897 sau pe www.sebo.md/REDUCERE 

Informații suplimentare: aici

 

Dobânda anuală efectivă (DAE) se poate modifica în funcție de durata și tipul creditului.

*Exemplu de DAE pentru credit Flexi cu 50% reducere: credit pe termen de până la 6 luni, cu suma 1000 de lei, va avea o valoare totală plătibilă de 1639 de lei, cu o dobândă anuală efectivă de 221,15%. Reducerea nu este valabilă pentru comisionul de Oferire a Numerarului doar pentru creditul Flexi, care se aplică la eliberare, în cazul oferirii de numerar.

În caz de nerambursare în termen a creditului reducerea se anulează, se aplică penalități, comisioane și dobândă aferentă.

Reducerea se aplică la toate creditele SEBO, cu excepția sumelor adiționale de credit accesate de client în baza aceluiași credit.

Reducerea dată nu poate fi combinată cu o altă reducere și nu poate fi solicitat echivalentul bănesc al acesteia.