Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Blog
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

SEBO lansează grupul de adopție – Adoptă cu Sebo

 

Caption

 

Cele mai prietenoase și adorabile ființe de pe pământ – animalele merită toată dragostea posibilă, cel puțin, doar pentru faptul că sunt așa cum sunt. Acestea sunt gata să ne bucure cu orice, în schimbul unei priviri sau mângâieri gingașe. Pentru a fi fericite, le trebuie atât de puțin... însă, uneori, le lipsește și acest „puțin”. În zilele de astăzi, mii de câini și pisici nu au un adăpost permanent.

 

Schimbarea începe de la tine, de la mine, de la fiecare! Noi suntem în stare să le facem viața un pic mai frumoasă. Anume de la acest gând a pornit și ideea companiei SEBO, de a crea un grup de Facebook – „Adoptă cu SEBO”, menit să ajute animalele fără adăpost să-și găsească o familie. Însăși simbolul companiei este un motănel, ceea ce ne-a stimulat și mai mult să lansăm un astfel de grup.

 

„Sperăm foarte mult că acest grup într-adevăr va ajuta cât mai multe animăluțe, să-și găsească un stăpân. Dat fiind faptul că simbolul companie este un motan, este deja nu prima oară când SEBO vine cu astfel de inițiative legate de prietenii noștri mai mici. Pe parcursul activității am reușit să ajutăm la sterilizarea a circa 62 de câini fără adăpost din Ialoveni, am oferit 64 de kg de hrană pentru un azil de pisici din Chișinău și ne vom strădui să realizăm proiecte la fel de frumoase, în continuare. Din partea mea, aș vrea să vă îndemn să nu ezitați să adoptați un pufos, dacă aveți posibilitatea, căci oferind o casă și grija unui animal, devenim mult mai fericiți. Asta chiar v-o pot confirma, pentru că așa a fost când am decis să oferim viață simbolului nostru grafic și am luat un motan la noi în oficiu”, transmite PR Managerul companie SEBO, Sabrina Gubadov.

 

„Adoptă cu Sebo” a adunat deja câteva animale, care sunt în căutarea unui stăpân. Accesează acum www.sebo.md/Adopta_cu_Sebo, pentru a face cunoștință cu aceștia și a te alătura grupului. Click-ul, like-ul, share-ul tău contează! Iar în cazul în care vrei să plasezi și tu un anunț în feedul grupului, tot ce trebuie să faci e să le expediezi o poză a patrupedului, cu o mică descriere.

 

Nu fi indiferent! Tu poți fi acel care va decide soarta unui suflet blând.

 

Un animăluț adoptat = un animăluț fericit = un om și mai fericit!