Orele de deservire a clienților sunt:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
ro
ro
ru
Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Blog
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

La SEBO e Black Friday tot anul împrejur!


credit online, credit rapid, fara buletin, credit chisinau, credit moldova, sebo, imprumut,  imprumut moldova, imprumut chisinau, credit pe termen scurt, promotie, oferta

3, 2, 1... Start! Goana după reduceri a început. E Black Friday – perioada celor mai avantajoase cumpărături. Atât aici, cât și peste oceane, toți celebrează evenimentul mult-așteptat.

Noi, cei de la SEBO, nu avem nevoie de o dată specială, pentru a face reduceri. La SEBO e Black Friday tot anul împrejur. Știm, știm, e greu de crezut, dar e adevărat. Ai -100%* reducere la primul tău credit pe termen scurt, oricând ai nevoie! Cât iei – atât întorci! 

Visezi la un smartphone performant? Îți dorești un frigider nou? Vrei să pregătești persoanei iubite un cadou nemaipomenit, cu ocazia sărbătorilor de iarnă? Acum e timpul perfect, pentru a face cumpărăturile pe care le tot amânai. Beneficiază de goana de Black Friday și ai un shopping de nota 10, cu prețuri reduse, iar SEBO te ajută cu banii. Nu mai este nevoie să te limitezi, poți procura tot ce-ți dorești. Be smart – ia un credit acum, cu o reducere de -100%*.

Azi vii la SEBO – azi primești banii, în mai puțin de 5 minute, doar cu buletinul.
Stai, nu e tot! Mai avem o surpriză pentru tine. Ia acum primul tău credit gratuit* până la 6500 de lei și ai șansa să câștigi un automobil Renault Captur nou-nouț – asta da ofertă!

Ce mai aștepți? GO! GO! GO! Accesează acum www.sebo.md/BlackFriday_GO și aplică pentru a lua un credit.
Poți să faci cunoștință cu regulamentul campaniei aici – Regulamentul tombolei - CIki Ciki 2_2

*Exemplu: credit pe termen de până la 30 zile, cu suma 2000 de lei, va avea o valoare totală plătibilă de 2000 de lei, cu o dobândă anuală efectivă de 0%. 

În caz de nerambursare în termen a creditului se aplică penalități, comisioane și dobândă aferentă.