Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Blog
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

Ura! Black Friday la SEBO!

 

Caption

 

3, 2, 1... Start! Goana după reduceri a început. E Black Friday – perioada celor mai avantajoase cumpărături. Toată lumea celebrează evenimentul mult-așteptat.

Visezi la un smartphone performant? Îți dorești un frigider bun? Ai nevoie de un aspirator robot? Vrei un televizor nou acasă? Sau poate un Play Station? Sau poate căști Airpods? Sau poate o boxă? Un aparat foto? O carte electronică? Dronă? Filtru de aer? Laptop? Tabletă? Imprimantă? Robot de bucătărie? Aparat de cafea? Microundă? Set de cratițe? Toaster? Uscător de păr? Trimmer? Cântar? Ceainic? Mașină de spălat? Condiționer? Home cinema? Dulap? Dormitor? Canapea? Covor? Ferestre noi? Anvelope pentru mașină? Trotinetă? Bicicletă? Skateboard? Abonament la sală? Bandă de alergat? Costum sportiv? Adidași? Cizme? Palton? Scurtă? Cercei? Brățară? Ceas? Parfum? Vacanță la mare? Sau poate la munte? Costum de schi? Sau poate chiar schiuri? Snowboard? Cursuri de sculptură de gheață? Aparat de curățat zăpada? Cămin electric? Grătar? Mașină de tuns gazonul? Sau poate...

Acum e timpul perfect, pentru a face cumpărăturile pe care le tot amânai. Beneficiază de goana de Black Friday și ai un shopping de nota 10, cu prețuri reduse, iar SEBO te ajută cu banii.

Da, da, SEBO! Compania ți-a pregătit o ofertă avantajoasă, pentru ca anul acesta, să poți bifa toate punctele din lista de cumpărături!

Pentru toți clienții repetați care și-au închis creditele anterioare cu minim 31 de zile în urmă, primele 3 luni sunt cu 50% reducere* la creditul FLEXI. Doar din 22.11.21 până pe 26.11.21, ai tocmai 5 zile pentru a beneficia de această ofertă! Nu o rata!

Îți imaginezi cât e de convenabil? Nu mai este nevoie să te limitezi, poți procura tot ce-ți dorești.

Ia un credit Flexi acum și prinde reducerea ta de 50%! Azi vii la SEBO – azi primești banii, în mai puțin de 5 minute. Regulamentul campaniei îl găsești aici.

Iar pentru clienții noi, reamintim că primele 2 luni sunt cu 99% reducere** la creditul FLEXI. **Detalii: www.sebo.md/pagina/blog/reducere-clientii-noi 

Grăbește-te!

Profită de ocazia de a cumpăra tot ce dorești, la cele mai bune prețuri. După bani – vino la SEBO.

 

Tel.: 022 896 897

 

Reducerea se aplică cu condiția oferirii creditului.

Reducerea se aplică la dobândă și comisionul de administrare, pentru primele 3 luni la un credit Flexi.

Dobânda anuală efectivă (DAE) se poate modifica în funcție de durata și tipul creditului.

*Exemplu de DAE: credit pe termen de până la 6 luni, cu suma 1000 de lei, va avea o valoare totală plătibilă de 1674, 00 lei, cu o dobândă anuală efectivă de 240,84%. În caz de nerambursare în termen a creditului se aplică penalități, comisioane și dobândă aferentă.

Vă atenționăm despre obligația de rambursare a creditului.