Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Blog
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

Ciki Ciki Tu – Câștigă 100 000 lei tu!


STIMAȚI CLIENȚI!
În contextul instituirii de către autoritățile Republicii Moldova gradului de alertă Cod roșu la nivel național referitor la situația epidemiologică prin infecția cu COVID-19, existând astfel pericol confirmat de declanșare a urgenței de sănătate publică, O.C.N. “SEBO CREDIT” S.R.L. în această perioadă atât de nefavorabilă și afectată de răspândirea Coronavirusului, Vă anunță despre decizia sa de a opri Campania “Ciki Ciki Tu – Câștigă 100.000 lei tu!” pentru o perioadă nedeterminată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

 

Te-ai gândit vreodată, ce-ai face dacă primești 100 000 lei? Pentru ce i-ai cheltui? Poate shopping, vacanță, o nouă reparație? Acum e timpul perfect să decizi. SEBO lansează campania „Ciki Ciki Tu – Câștigă 100 000 lei tu!”. În care anume tu poți fi norocosul, ce va primi acești bani. 


Pentru a participa la tombolă, este necesar să urmezi doar un singur pas. Aplică pentru un credit la SEBO, în perioada 9 martie – 10 mai 2020 și atât. Îți rămâne să aștepți rezultatele. Mai ușor nu poate fi!


Stop, nu, există ceva și mai simplu - metodele de aplicare. Poți lua un credit la una dintre cele 45 de sucursale SEBO, în orice colț al Republicii Moldova. Aplici cu buletinul și în doar 5 minute ai banii la tine în buzunar. O altă opțiune este să accesezi pagina sebo.md/100000. Un click și primești credit rapid. 


În cazul în care ești client nou, beneficiezi de primul credit absolut gratuit*. Acum și până la 10 000 lei! Însă nici clienții existenți nu rămân fără surprize. Se bucură și ei de o sumă mai mare, de până la 30 000 lei.


Totodată, dacă dorești să-ți dublezi, triplezi, chiar și mai mult, șansele de câștig, avem o veste bună. Cu cât mai multe credite iei, cu atât mai multe ori vei fi inclus în lista participanților!

Dacă iei 3 credite repetate, îți sporești de 3 ori șansele de a câștiga Premiul. Dacă iei 4 credite repetate, șansele tale cresc de 4 ori ș.a.m.d.


Dar nu uita cea mai importantă regulă: pentru a fi eligibil la extragere - achită creditul în termenii indicați. În cazul în care vei avea o zi de întârziere, de la plata creditului, vei fi exclus din concurs. 


Deci, deja te-ai gândit ce vei face cu 100 000 lei?

Atunci aplică acum pe sebo.md/100000 sau la cea mai apropiată sucursală.

Telefon de contact – 022 896 897 

Ciki Ciki Tu – Câștigă 100 000 lei tu!

Extragerea se va efectua în data de 15 mai 2020, în cadrul unui post de televiziune local. 

Regulamentul campaniei îl găsești aici - Regulamentul tombolei Ciki Ciki Tu – Câștigă 100000 lei tu!

 

*Exemplu: Credit pe termen de până la 30 zile, cu suma 2000 de lei, va avea o valoare totală plătibilă de 2000 de lei, cu o dobândă anuală efectivă de 0%. În caz de nerambursare în termen a creditului se aplică penalități, comisioane și dobândă aferentă.

***Sebo este în drept unilateral să prelungească perioada promoției.