Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Blog
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

Un nou produs creditar de la SEBO - Credit Line

 

Caption

 

”Ia cât dorești, oricând dorești!” - oare este posibil?

Da! Acum o poți face la SEBO, pentru că am lansat un nou produs creditar – Credit Line.

Linie de credit de 55 000 lei pe o perioadă de 48 luni, creată special pentru clienții noi și repetați, cărora dorim să le oferim mai mult, atunci când au nevoie.

Nu mai este nevoie să te mai limitezi la ceva. Acum toate nevoile Tale pot fi ușor satisfăcute!

Fie că ai o situație neprevăzută, fie că dorești să faci o cumpărătură și ai tot amânat, fie că vrei să beneficiezi de cele mai tari oferte de Black Friday, fie vrei în vacanță, fie ai orice altă situație în care ai nevoie de bani, Credit Line este soluția potrivită.

Poți accesa acest produs ori de câte ori este necesar, pentru că ai 55 000 lei disponibili, mereu la îndemâna Ta. Ieri ai luat 4000 lei, azi achiți 2000 lei, mâine iei 25000 lei... tot așa în limita sumei disponibile de 55 000 lei. Timp de 36 de luni gestionezi banii cum îți este mai comod, iar dobânda o achiți doar pentru zilele în care i-ai utilizat. Abia din a 37-a lună până în a 48-a lună, întorci suma integrală a creditului.

Imaginează-ți, e precum ai avea o pușculiță personală, la care ai acces oricând și îți poți menaja corect cheltuielile. Tu decizi cât vei cheltui și respectiv - cât vei achita. Ești în control asupra cheltuielilor.

Cum poți aplica pentru Credit Line?

La oficiile noastre. Poți beneficia de credit, în orice punct al țării. Dispunem de 43 de oficii atât în Chișinău, cât și pe întregul teritoriu al Republicii Moldova. Vino, aplică și primește banii în doar 5 minute.

Online. La SEBO ai oportunitatea să depui cererea pentru un credit online, fără a ieși din casă. Tot ce trebuie să faci e să accesezi site-ul www.sebo.md și în câteva click-uri, poți obține credit fără efort.

Prin telefon. Apelând la numărul 022 896 897, iei legătura cu un operator call-centru SEBO, care îți va răspunde la toate întrebările, dar și te va ajuta să depui cererea pentru credit.

Aplică chiar azi pentru Credit Line. Fii primul care îl va încerca!

55 000 lei te așteaptă!