Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Blog
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

E Black Friday! Ești gata de o SUPER-MEGA ofertă?

 

Caption

 

Aici și acum dăm start mult așteptatului Blaaack Friday! Perioada celui mai avantajos shopping a început, iar SEBO, la rândul său, nu a putut să te lase fără o surpriză din partea sa.
Anul acesta, motănelul șotios a decis să bucure atât clienții noi, cât și clienții repetați.

În cazul în care ești client nou, îți oferim până la 10 000 de lei gratuit*.

Iar în cazul în care ești un client repetat, prinde oferta valabilă pentru creditele pe termen lung: doar în perioada 26-29 noiembrie 2020, ia un credit până la 50 000 de lei și primele 2 luni sunt gratuite*.

Ai o oportunitate unică de a face cumpărăturile la care demult visai, fără a te mai limita. SEBO te ajută cu banii, pe care îi primești în doar 5 minute, doar cu buletinul.

Surpriza cea mare e că orice client poate câștiga creditul său, în cadrul campaniei Ciki Ciki 3! Află mai multe detalii aici: sebo.md/pagina/blog/sebo-revine-cu-o-surpriza-fara-precedent
 
Grăbește-te! Nu rata această ofertă Super-Mega-Avantajoasă de Black Friday!
Aplică chiar azi pe sebo.md/imprumut/apply

Reducerea se aplică cu condiția oferirii creditului.
*Exemplu: credit pe termen de până la 30 zile, cu suma 2000 de lei, va avea o valoare totală plătibilă de 2000 de lei, cu o dobândă anuală efectivă de 0%. În caz de nerambursare în termen a împrumutului se aplică penalități, comisioanele și dobânda aferentă.