Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Blog
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

Fii membru SEBO Club și poți câștiga un iPhone în fiecare lună!

Caption

SEBO te provoacă să iei parte la cea mai tare campanie promoțională a verii! Ești gata să câștigi un iPhone în fiecare lună? Da, ai auzit bine! Începând cu 1 mai și până pe 31 august, SEBO îți oferă șansa să devii posesorul unui nou telefon performant în fiecare lună: mai, iunie, iulie și august. Ai la dispoziție 4 telefoane și 4 șanse de a câștiga!

 

Cum poți participa? E foarte simplu! Tot ce trebuie să faci este să te alături programului SEBO Club și să efectuezi o plată pentru minim o lună. Este atât de ușor încât nu îți va lua decât câteva clipe. După aceea, intri automat în cursa pentru un iPhone mult dorit!

 

Dar asta nu e tot! Prin înscrierea în programul SEBO Club, te vei bucura de o mulțime de beneficii pe care ți le oferă:

  1. Ai acces la reduceri la cei peste 30 de parteneri ai noștri, printre care se numără Farmacia Familiei, Teatrul Național "Eugene Ionesco", Invitro Diagnostics, Azart, Pizza Mania și mulți alții.
  2. Vei fi deservit cu prioritate în cadrul tuturor sucursalelor și oficiilor noastre.
  3. Vei fi scutit de achitarea comisioanelor în cazul în care plățile pentru serviciile noastre vor fi achitate prin intermediul terminalelor de plată sau vom compensa achitarea acestora.

 

Deci, nu mai sta pe gânduri! Alătură-te programului SEBO Club, participă și câștigă! Intră în cursă acum și pregătește-te să devii norocos! Succes!

 

Extragerile vor avea loc în data de 7 iunie, 7 iulie, 7 august, 7 septembrie 2023, pe pagina oficială de Facebook Sebo.md, printr-o tragere la sorți realizată cu ajutorul platformei www.random.org

 

Participanții sunt de acord și respectă prevederile Regulamentului aici.

_________________________________________________________

 

Iată și primul nostru câștigător! Au mai rămas 3 șanse. Participă și prinde una din ele.

 

Caption