Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Blog
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

UEFA 2020: Motanul SEBO a ales câștigătorul marei finale

 

Caption

 

Zeci de meciuri, sute de mii de fani pe stadioane, milioane de suporteri care au privit la TV și miliarde de emoții – anume așa putem descrie Campionatul European de Fotbal 2020, care s-a desfășurat anul acesta. Am urmărit fiecare bătălie și încet încet am ajuns la marea finală.

Mult așteptata bătălie între Italia și Anglia va avea loc deja în această duminică, în data de 11 iulie, de la ora 22:00, pe stadionul Wembley.

Italia nu a cedat niciun joc şi a ajuns la 33 de partide consecutive fără înfrângere. Nici Anglia nu a pierdut niciun meci la Euro 2020, ba mai mult englezii au încasat un singur gol. Așa că, da, se preconizează o joacă într-adevăr spectaculoasă.

Un meci, 2 echipe și o dorință enormă de a învinge. Tu cine crezi că va primi titlul de campion? Intuiția îți șoptește ceva? Dacă nu mai ai răbdare și ai vrea să afli cât mai curând cine va câștiga, să știi că am găsit, chiar la noi în Chișinău, pe cineva care „se pricepe” la pronosticuri.

El are un al șaselea simț bine dezvoltat. El alege câștigătorii cu vigilență. El e SEBO – motanul, care știe cine va fi campionul din acest an!

„Din momentul lansării campionatului, ne-am propus să testăm capacitățile motanului nostru.
Ne-am focusat pe cele mai principale meciuri. În așa fel, SEBO, din 7 meciuri a ales corect 4. Deci, șansele sunt foarte mari 😀” afirmă directorul de marketing al companiei. 

Uite că și de data aceasta, cel mai tare l-a atras farfurioara englezilor. Ținem pumnii pentru ei și desigur pentru motanul SEBO.

Iar tu cu cine ții? Accesează pagina de Facebook a companiei și lasă un comentariu sub această postare. Hai împreună să urmărim marea finală Euro 2020!

Pss-pss, apropo, dacă tot ai ajuns să citești până aici, află că SEBO desfășoară cea mai delicioasă campanie. Toți clienții noi, primesc o pizza* gratuit. *Info: www.sebo.md/pizza   

Ai încă un motiv în plus de a deveni clientul SEBO. Ia credit, primește o pizza și privește marea finală.