Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Blog
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

Pregătește-te de școală cu SEBO!

Caption

Ding-ding-ding! Încă un pic și clopoțelul va răsuna din nou pentru elevii, care din 1 septembrie se întorc la școală. Anul școlar 2022 vine cu emoții, zâmbete, așteptări, dar și cu o listă mare de pregătire, pentru mult așteptatul eveniment. Cărți, caiete, rechizite, laptop, uniformă... și așa lista poate continua până la infinit. Tu deja ai pregătit ghiozdanul copilului tău?

Să procuri toate cele necesare pentru viitorul școlar, te ajută SEBO! Nu contează, ești client nou sau ești client existent — ne-am propus să venim în ajutor tuturor celor, care vor să ofere copiilor săi tot ce e mai bun.

Îți oferim o Linie de Credit de până la 55 000 lei, pe o perioadă de 24 luni, astfel încât toate punctele din lista de shopping să fie bifate cu brio.

Poți accesa acest produs ori de câte ori este necesar, pentru că ai bani disponibili, mereu la îndemâna Ta. Azi iei 4000 lei, mâine 25 000 lei... și tot așa în limita Liniei de Credit de până la 55 000 lei. Timp de 12 de luni gestionezi banii cum îți este mai comod, achitând doar dobânda și comisionul de administrare. Abia din a 13-a lună până în a 24-a lună, întorci suma integrală a creditului.

Imaginează-ți, e precum ai avea o pușculiță personală, la care ai acces oricând și îți poți menaja corect cheltuielile. Tu decizi cât vei cheltui și respectiv - cât vei achita. Ești în control asupra cheltuielilor.

Cum poți aplica pentru Linia de Credit?

La oficiile noastre. Poți beneficia de credit, în orice punct al țării. Dispunem de 34 de oficii atât în Chișinău, cât și pe întregul teritoriu al Republicii Moldova. Vino, aplică și primește banii în doar 5 minute.

Online. La SEBO ai oportunitatea să depui cererea pentru un credit online, fără a ieși din casă. Tot ce trebuie să faci e să accesezi site-ul www.sebo.md și în câteva click-uri, poți obține credit fără efort.

Prin telefon. Apelând la numărul 022 896 897, iei legătura cu un operator call-centru SEBO, care îți va răspunde la toate întrebările, dar și te va ajuta să depui cererea pentru credit.

Pregătește-te de școală cu SEBO! Nu-ți rămâne decât să-ți iei buletinul și să vii la cel mai apropiat oficiu sau să aplici pe: www.sebo.md/imprumut/apply

SEBO dorește tuturor elevilor un an școlar interactiv, plin de realizări și note de 10!

Succes!