Orele de deservire a clienților sunt:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
ro
ro
ru
Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Blog
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

Înverzirea plaiului 2019

 

Începând cu anul 1995, Republica Moldova marchează în fiecare toamnă, Ziua Națională a Înverzirii Plaiului "Un arbore pentru dăinuirea noastră". Astfel, în perioada octombrie-noiembrie, în întreaga țară, se efectuează plantarea în masă a diferitor soiuri de copaci, care are ca scop ameliorarea continuă a stării spațiilor verzi, dezvoltarea rețelei de parcuri, de scuaruri, de aliniamente stradale precum și crearea noilor spații verzi. 

Aflând despre acest eveniment „verde”, noi, echipa SEBO, am decis să facem o Faptă Bună și vineri, în data de 08.11.19, am pornit să plantăm copaci. 

Alegerea locației nu era una dintre cele mai simple sarcini, dar totuși am reușit să găsim locul perfect – o zonă de-a dreptul pitorească, ce te uimește cu o priveliște de milioane. Acesta se află în pădurea din sectorul Ciocana al capitalei, la intersecția dintre străzile Igor Vieru și Milescu Spătaru. 

20 de oameni, 300 de puieți, 3 ore de muncă și misiunea a fost îndeplinită. Datorită unei echipe unite și dorinței de a face ceva frumos, pentru localitatea în care trăim, am reușit să dăm naturii o nouă răsuflare. Instrumentele, apa și tot materialul săditor au fost oferite de către Agenția Moldsilva și ASOCIAȚIA DE GOSPODĂRIRE A SPAȚIILOR VERZI.

Este extrem de important să conștientizăm că starea în care se va afla natura peste câțiva ani, în mare parte, depinde de noi. Trebuie să purtăm un grad de responsabilitate, pentru ceea ce se întâmplă cu aceasta. De aceea, dacă aveți posibilitatea să participați la așa tip de activități, nu le ratați. Vă îndemnăm și pe voi să faceți o Faptă Bună! Da, necesită mult efort, dar sentimentul pe care îl primești după, e unul de nedescris. Merită să încercați măcar o dată în viață. 

Ciki Ciki Tu - Hai la plantat și tu!