Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Blog
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

Campanie irezistibil de delicioasă la SEBO

 

Caption

 

Sos aromat de roșii, salam și muuult cașcaval pe un blat crocant... mmm... Ce poate fi mai delicios decât o pizza abia scoasă din cuptor? Ai dreptate, nimic!

La fel s-a gândit și SEBO - simbolul pufos al companiei de creditare cu același nume. Fiind un adevărat pofticios, motanul a decis că metoda perfectă de a-și surprinde clienții este de a le oferi ceva bunișor (în sensul direct al cuvântului).

„Doamnelor și domnilor, atențiune! Pentru toți clienții noi o pizza* gratuit, vă rog!” – a zis SEBO. Pizza? Da! Vizitând orice oficiu SEBO – ai 43 la număr atât în Chișinău cât și pe întregul teritoriu al Republicii Moldova, iei un credit pentru prima oară și poți savura o pizza în cadrul restaurantului partener PizzaMania. Wow! O campanie cu adevărat apetisantă.

Și asta nu e tot! Nu, nu, nu! Compania a mai pregătit ceva interesant. Clienții noi participă la o tombolă săptămânală în care poți câștigă electrocasnice în valoare 10 000 de lei. Cuptor, aspirator, mașină de spălat, orice găsești în magazin! Tu alegi. Ai 10 000 de lei pentru orice tehnică îți dorești. Participă, cu siguranță ai șanse bune să câștigi! Extragerea se va efectua în fiecare luni, la ora 14:00, pe pagina noastră de Facebook: Sebo.md

Nu, și nici asta nu e tot! Toți clienții noi mai primesc gratuit** o lună la un nou credit! Wow!

Ai 3 oferte pe care pur și simplu nu le poți rata. Vino acum după pizza ta!

Nici clienții existenți nu vor rămâne fără atenție. Recent compania a dat start unui program intern de loialitate, în care pentru fiecare credit repetat de la SEBO, poți primi reducere de până la 50%, în dependență de câte credite ai. Detalii: www.sebo.md/Reduceri_de_la_SEBO 

Cum, tu încă nu ești la SEBO? Vezi lista oficiilor și programul de muncă aici: https://www.sebo.md/contacte

Telefon de contact - 022 896 897

Regulamentul campaniei „PizzaMania cu SEBO”

 

*Toți clienții noi care în perioada 21 iunie 2021 – 15 august 2021 au beneficiat de un credit de la OCN „Sebo Credit” SRL și respectă prevederile Regulamentului, vor primi un VOUCHER în valoare de 100 lei, pe care îl pot folosi în restaurantele PIZZA MANIA.
Voucherele pentru electrocasnice și pizza nu pot fi schimbat în bani, diferența voucherului nefolosită nu se restituie.
Organizatorul va elibera Participanților voucherul respectiv cu reținerea impozitului pe venit din suma premiului, în conformitate cu prevederile Codului Fiscal al Republicii Moldova.

Reducerea se aplică cu condiția oferirii creditului.
Dobânda anuală efectivă (DAE) se poate modifica în funcție de durata și tipul creditului.
**Exemplu de DAE pentru credit Flexi: credit pe termen de până la 6 luni, cu suma 1000 de lei, va avea o valoare totală plătibilă de 1642 de lei, cu o dobândă anuală efectivă de 219,12%. Reducerea nu este valabilă pentru comisionul de Oferire a Numerarului, care se aplică la eliberare, doar pentru creditul Flexi, în cazul oferirii de numerar.
În caz de nerambursare în termen a creditului se aplică penalități, comisioane și dobândă aferentă.
Reducerea se aplică la creditele Flexi (6 rate lunare) și Linie de Credit.