Orele de deservire a clienților sunt:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
ro
ro
ru
Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Blog
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

Program extins special pentru tine

 

În ziua de astăzi comoditatea și accesibilitatea sunt mereu pe primul plan. Luând în vedere faptul că trăim într-un ritm pe alocuri nebun, pentru o persoană modernă nu este nimic mai important decât ca nevoile acesteia să fie îndeplinite în locul și la ora dorite.  

Cu grijă și respect față de doleanțele clienților, SEBO vine cu o noutate pe piața creditelor de consum. Din luna noiembrie al anului curent, am devenit unica companie din Moldova, ce a implementat un program de lucru extins al sucursalelor.  

De acum încolo, fiecare poate beneficia de un credit avantajos în trei, cele mai populare sucursale din Chișinău, până la ora 22:00. Acestea sunt amplasate la adresele: str. Dacia, nr. 21 și str. Calea Ieșilor, nr. 2/3 și str. Tighina, nr. 55. 

Orarul de lucru încărcat nu mai este o piedică. Poți lua un credit la o oră, ce ți se potrivește mai mult și, în așa fel, necesitățile tale nu vor mai avea de așteptat. 

Totodată, dacă vii la SEBO și iei un credit chiar azi, ai oportunitatea să câștigi o mașină de invidiat – Renault Captur. Pe lângă aceasta, dacă mai ești și un client nou, primești creditul absolut gratuit*.  

Și nu uita: cu cât mai multe credite iei, cu atât mai multe ori vei fi inclus în lista participanților. Dacă iei 3 credite repetate, îți sporești de 3 ori șansele de a câștiga Premiul. Dacă iei 4 credite repetate, șansele tale cresc de 4 ori ș.a.m.d. 

Te așteptăm cu mare drag, în fiecare zi. Vizitează-ne și devino acel norocos, care savurează din plin programul extins și care mai poate câștiga o mașină. 

Poți să faci cunoștință cu regulamentul campaniei aici – Regulamentul tombolei - CIki Ciki.

*Exemplu: credit pe termen de până la 30 zile, cu suma 2000 de lei, va avea o valoare totală plătibilă de 2000 de lei, cu o dobândă anuală efectivă de 0%. În caz de nerambursare în termen a împrumutului se aplică penalități, comisioanele și dobânda aferentă. 


credit online, credit rapid, fara buletin, credit chisinau, credit moldova, sebo, imprumut,  imprumut moldova, imprumut chisinau, credit pe termen scurt, promotie, oferta