Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Blog
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

SEBO aduce siguranța ta în prim-plan: Descoperă serviciul nostru nou de Asigurarea de Accidente!

Caption

Asta da noutate! Ai auzit deja? SEBO a pregătit un nou serviciu wow pentru clienții săi! Suntem dedicați să devenim tot mai buni în fiecare zi și să creștem, pentru ca să-ți oferim cele mai bune și convenabile soluții în creditare. Punem valoare pe dorințele tale și ne străduim să îți livrăm ceea ce îți va fi de folos cu adevărat.

 

Fiind un motănel pufos și alb, SEBO știe cât de important este să te simți relaxat și în siguranță. Anume aceste două puncte îl fac pe el să fie liniștit și toarcă toooaaaată ziua fără griji. Și așa, în una din aceste zile, simbolul patruped a ajuns la gândul… Dar ce ar fi dacă și clienții noștri ar putea să se simtă la fel de liberi și fericiți ca mine? Mrrr… Ce ar fi dacă clienții noștri ar putea să trăiască fiecare clipă și să nu se mai gândească la nimic altceva?

 

Anume așa a apărut ideea de a crea noul nostru serviciu de Asigurarea de Accidente. Începând cu luna iulie poți păși în viitor și mai sigur, căci SEBO va avea grijă de tine! Asemenea unui prieten adevărat, te va susține atunci când ai nevoie, astfel încât să fii mereu liniștit și protejat!

 

Dacă ai un credit activ sau abia urmează să iei unul din cadrul companiei noastre, acum ai posibilitatea să aplici și pentru o Asigurarea de Accidente. Acest serviciu îți permite să asiguri suma creditului eliberat, pentru ca să știi că ai un „colac de salvare” în orice situație.

 

Deja de astăzi poți să ne contactezi la numărul: 022 896 897, pentru a afla mai multe detalii despre noutatea noastră. Cine știe, poate chiar motanul SEBO îți va răspunde la telefon 😄. El adoră să se plimbe în departamentul Call Center! Totodată, poți veni direct și în oficiile situate pe întregul teritoriu al Republicii Moldova.

Te așteptăm!