Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Blog
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

🏆 SEBO – Instituția anului în Microfinanțare 2019


Străduința, dedicația și dragostea, pentru ceea ce faci, sunt cele mai importante valori, într-o afacere de succes. Anume aceste elemente majore, aduc realizări frumoase și ajută la atingerea noilor înălțimi. Noi, compania SEBO, mereu am tins să le respectăm și iată că, încă o dată, am înțeles că facem totul corect.

Joi, în data de 6 februarie, SEBO a fost desemnat cu titlul de „Instituția anului în Microfinanțare 2019”, în cadrul evenimentului Galla Brilliance 2020, lansată de revista Brilliance Review.

Suntem nespus de bucuroși, că am reușit să primim o astfel de valorificare din partea publicului. Nu este nimic mai important decât prestarea unor servicii și produse, ce satisfac nevoile consumatorilor. Clienții noștri fericiți, sunt cea mai mare realizare, pe care o avem.

Grație aprecierii, susținerii și recunoașterii voastre, devenim mai buni pe zi ce trece. Promitem să vă bucurăm și în continuare cu noi succese.

Vă MULȚUMIM!