Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Blog
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

SEBO îți achită factura la lumină!*

Caption

Avem o noutate, numai bună pentru a-ți lumina ziua. SEBO lansează cea mai „energetică” campanie, de care nu ai mai văzut! SEBO îți achită factura la lumină!* Da! 100 de zile, pentru 100 de clienți, compania le va achita 10 000 de kWh! 100 de kWH pentru fiecare!

 

Ai 100 de șanse să câștigi! Vrei să fii unul din norocoși? Condițiile sunt foarte simple. Tot ce trebuie să faci e să vii în orice oficiu SEBO și să iei un credit sau o sumă adițională la creditul tău existent, de minim 2000 de lei. Mai ușor nu poate fi! Automat te înscrii în campanie și cine știe, poate tu vei fi persoana pe care compania o va apela și îi va spune: „SEBO îți achită factura la lumină!*”

 

Extragerea câștigătorilor va avea loc în fiecare zi de luni, începând cu a doua săptămână de la lansarea campaniei. Câștigătorii vor fi identificați printr-o tragere la sorți online, realizată cu ajutorul platformei www.random.org Așa că dacă vii la SEBO azi, deja luni poți afla dacă ești în lista norocoșilor!

 

Aici surprizele nu s-au terminat! Dacă reușești să iei o Linie de Credit până pe 31 decembrie 2022, ai șansa să câștigi 55 000 lei! Da, da, 55 000 de lei pot fi ai tăi! SEBO a decis să te uimească înainte de sărbători și să-ți demonstreze încă o data că minunile există. Detalii: www.sebo.md/win55k

 

Uh! Se pare că aceste 2 oferte pur și simplu nu pot fi ratate de tine! Așa că gră-beș-te-teee!

Vino la SEBO acum! Norocul poate fi de partea ta!

 

Participanții sunt de acord și respectă prevederile Regulamentului aici.

 

Perioada campaniei: 22.12.2022 – 31.03.2023

 

*SEBO va oferi fiecărui câștigător echivalentul bănesc a 100 de kWh conform tarifului, în vigoare la data extragerii câștigătorului, aprobat de către Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova, pentru furnizorul energiei electrice al câștigătorului.