Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Blog
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

SEBO îți oferă -20% reducere*!

 

credit online, credit rapid, fara buletin, credit chisinau, credit moldova, sebo, imprumut,  imprumut moldova, imprumut chisinau, credit pe termen scurt, promotie, oferta, reducere

 

Au rămas zile numărate până la începutul toamnei – celei mai pline de evenimente perioade ale anului. Pregătește-te pentru noul sezon împreună cu SEBO! Cu scopul de a-ți ușura trecerea dintr-un anotimp în altul, am decis să te bucurăm cu o surpriză plăcută.

Doar din 24 august până pe 30 august 2020, SEBO îți oferă - 20% reducere* pentru un nou credit pe termen de până la 30 zile.

Tot ce trebuie să faci pentru ca să o obții, e să vii în orice sucursală și să prezinți un cod unic, care fie l-ai auzit la televizor în publicitatea derulată de SEBO sau fie l-ai primit într-un sms de la noi și să primești un credit.

Da, da, da, fii pe fază! Probabil deja ai primit acel sms, iar dacă încă nu, conectează televizorul și prinde reducerea ta!

Succes!

Te așteptăm zilnic la una dintre cele 39 de oficii, amplasate atât în Chișinău, cât și pe întregul teritoriu al Republicii Moldova.
Vino chiar azi: www.sebo.md/contacte 

*Discontul se aplică pentru creditele nou oferite, pe un termen de până la 30 de zile, în perioada 24.08 - 30.08.20. Pentru credit de 1000 lei pe termen de 30 zile, dobânda fixa 8 lei, valoarea totală plătibilă de 1159 lei, dobânda anuală efectivă 162.24%. Vă atenționăm despre obligația de rambursare a creditului.