Orele de deservire a clienților sunt:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
ro
ro
ru
Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Blog
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

SEBO - Top Cel Mai Bun Angajator 2021

Caption

 

Succesul unei companii se măsoară în oamenii acesteia. Pentru ca compania să funcționeze conform acelor de ceasornic, cea mai mare atenție trebuie oferită angajaților: întregii echipe și chiar fiecărei persoane în parte. O relație strânsă cu toți membrii este garantul noilor realizări.

Sergiu Sobuleac, directorul general al companiei OCN „SEBO CREDIT” SRL mereu a ținut cont de factorii enumerați. Datorită aportului său în această direcție, și în anul 2021 a primit titlul de Top Cel Mai Bun Angajator!

15 decembrie, Chișinău, „AXA MANAGEMENT CONSULTING” - o companie de training şi consultanță, lansează TOP-UL CELOR MAI BUNI ANGAJATORI 2021, elaborat in baza Employer Brand Perception Survey, studiu realizat în parteneriat cu Asociația Business-ului European (EBA).

IT, distribuție şi vânzări, producere, sectorul financiar, prestare servicii şi altele - la studiu au participat 47 de companii din sectoarele enumerate.

În acest an, departamentul de Resurse Umane al SEBO, a decis să facă parte la eveniment și a demonstrat încă o dată că se descurcă bine și la acest domeniu, trecând cu brio în Top.

Conform studiului elaborat, s-a confirmat că participanții desemnați se dedică să ofere cele mai bune medii de lucru, prin implementarea unor practici progresive de resurse umane. 

Compania SEBO oferă oportunități unice de dezvoltare în carieră şi beneficii pentru angajați, precum ar fi: program flexibil de lucru, training-uri locale și în afara țării, călătorii, asigurare medicală privată, team building-uri interactive și multe altele.

Echipa se mărește pe zi ce trece. Compania are nevoie de oameni, gata să se dezvolte, să crească alături și să-i ajute să fie cei mai buni. Așa că dacă dorești să beneficiezi de cele mai bune condiții, o echipă de nota 10 și noi oportunități de a obține succesul, aplică aici: www.sebo.md/work

 

Caption
Caption
Caption
Caption
Caption
Caption
Caption
Caption