Orele de deservire a clienților sunt:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
ro
ro
ru
Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Blog
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

SEBO – Top Brand 2020 by VIP Magazin

 

Revista VIP Magazin a desemnat Top Branduri pentru anul 2020.
Timp de câteva săptămâni, 400 cele mai influente și de succes afaceri din diverse domenii au fost expuse unui voting, plasat pe site-ul organizatorului.


În urma votingului, circa 60 de branduri au fost nominalizate pentru titlul de „Top Brand”, printre care se numără și compania noastră de microfinanțare - SEBO, care al doilea an la rând este învingătoare la categoria „finanțe”.

Pandemia s-a dovedit a fi un adevărat challenge pentru noi. Stoparea finanțării externe, căderea veniturilor cu 60%, vânzări ce au scăzut practic la jumate – cele enumerate sunt doar o parte din provocări. Totuși, grație străduinței, dedicației și efortului comun, am reușit să trecem peste greutăți, păstrând valoare principală de a oferi tot ce este mai bun oamenilor care ne-au ales.

Chiar dacă această perioadă a fost una mai neobișnuită, SEBO a continuat să-și bucure publicul cu noutăți, campanii de marketing răsunătoare și activități de PR memorabile.

Caption