Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Blog
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

Wow! Reduceri de la SEBO!

Caption

Dragostea... Cineva își exprimă dragostea prin cuvinte. Altcineva își exprimă dragostea prin gesturi. Noi, însă, am ales să ne exprimăm acest sentiment puternic prin oferte generoase.

 

Suntem recunoscători pentru loialitatea clienților noștri și dorim să îi bucurăm într-un mod special! În semnul mulțumirii pe care o manifestăm, pentru că ne alegeți din nou și din nou, venim cu o veste excepțională.

 

Din 4 septembrie 2023, clienții repetați SEBO pot lua o Linie de Credit de până la 55 000 lei, cu o reducere la dobândă și comisioane pentru prima lună. Da, da!

Fie că ai un eveniment important sau fie că îți planifici de ceva timp o cumpărătură – vei găsi banii necesari la SEBO. În plus, primești și o reducere plăcută! Acum vei avea posibilitatea să aplici pentru o Linie de Credit avantajos!

 

Aplica chiar azi și primește banii într-un mod rapid și eficient. Te așteptăm zilnic la unul dintre oficiile noastre, amplasate atât în Chișinău, cât și pe întregul teritoriu al Republicii Moldova.

Vino acum la SEBO și ia un credit. Azi vizitezi cel mai apropiat oficiu – azi primești banii, în doar 5 minute, doar cu buletinul.

 

Mai multe detalii la numărul: 022 896 897

Informații suplimentare: aici

 

Reducerea se aplică cu condiția oferirii creditului.

*Exemplu de DAE pentru Linie de Credit cu o sumă de 10 000 de lei, pe o perioadă de 24 luni cu 50% reducere pentru prima lună: în cazul în care debitorul va obține la încheierea prezentului contract eliberarea sumei de 10 000,00 de lei din Linia de Credit și va utiliza acest sold al creditului continuu pentru tot termenul Liniei de Credit de 24 de luni, dobânda ar constitui 867,00, comision de administrare - 8580,00 lei suma totală plătibilă (inclusiv creditul acordat) 19 447,00 lei, Dobânda Anuală Efectivă 95,17%.

Vă atenționăm despre obligația de rambursare a creditului.

 

Participanții sunt de acord și respectă prevederile Ordinului aici.