Orele de deservire a clienților sunt:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
ro
ro
ru
Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Sebo Club
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

De Halloween SEBO oferă 50% reducere*!

 

credit online, credit rapid, fara buletin, credit chisinau, credit moldova, sebo, imprumut,  imprumut moldova, imprumut chisinau, credit pe termen scurt

 

Booo! Ciki Ciki Tu – de Halloween ești gata tu? Cu ocazia celei mai înfricoșătoare zile din an, SEBO a pregătit REDUCERI înfricoșător de mari, pentru clienții săi repetați și existenți!
Doar în perioada 27-31 octombrie 2020, oferim - 50% reducere* pentru un nou credit pe termen de până la 30 zile.
Cum poți să o primești? Urmărește cu atenție smsurile din partea companiei SEBO. Acestea conțin un cod unic, care îți vor permite să beneficiezi de reducerea ta. Îți rămâne doar să vii la cea mai apropiată sucursală SEBO.
Te așteptăm zilnic la una dintre cele 40 de oficii, amplasate atât în Chișinău, cât și pe întregul teritoriu al Republicii Moldova.
Vino chiar azi la www.sebo.md/contacte și ia un credit avantajos. Primești banii în doar 5 minute, doar cu buletinul.

 

*Reducerea se aplică pentru creditele nou oferite, pe un termen de până la 30 de zile. Pentru credit de 1000 lei pe termen de 30 zile, dobânda fixa 5 lei, valoarea totală plătibilă de 1099,50 lei, dobânda anuală efectivă 101.4%. Vă atenționăm despre obligația de rambursare a creditului.


Reducerea dată nu poate fi combinată cu o altă reducere și nu poate fi solicitat echivalentul bănesc al acesteia.