Orele de deservire a clienților sunt:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
ro
ro
ru
Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Sebo Club
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

Linie de credit până la 55 000 de lei

Caption

 

Ți-ai dorit mereu mai mult? Cu Credit Line de la SEBO, vei primi mai mult!

Linie de Credit până la 55 000 de lei, pe o perioadă de 24 de luni, creată special pentru clienții noi și repetați, cărora dorim să le oferim mai mult, atunci când au nevoie.

Nu te mai limita. SEBO îți oferă bani pentru toate nevoile tale!

Fie că ai o situație neprevăzută, fie că dorești să faci o cumpărătură și ai tot amânat, fie ai orice altă situație în care ai nevoie de bani, Credit Line este soluția potrivită.

Poți accesa acest produs ori de câte ori este necesar, pentru că ai bani disponibili, mereu la îndemâna Ta. Ieri ai luat 4000 lei, azi achiți 2000 lei, mâine iei 25000 lei... tot așa în limita sumei disponibile. Timp de 12 de luni gestionezi banii cum îți este mai comod, achiți dobânda și comisionul din suma disponibilă. Abia din a 13-a lună până în a 24-a lună, întorci suma integrală a creditului.

Imaginează-ți, e precum ai avea o pușculiță personală, la care ai acces oricând și îți poți menaja corect cheltuielile. Tu decizi cât vei cheltui și respectiv - cât vei achita. Ești în control asupra cheltuielilor.

Cum poți aplica pentru Credit Line?

La oficiile noastre. Poți beneficia de credit, în orice punct al țării. Dispunem de 43 de oficii atât în Chișinău, cât și pe întregul teritoriu al Republicii Moldova. Vino, aplică și primește banii în doar 5 minute.

Online. La SEBO ai oportunitatea să depui cererea pentru un credit online, fără a ieși din casă. Tot ce trebuie să faci e să accesezi site-ul www.sebo.md și în câteva click-uri, poți obține credit fără efort.

Prin telefon. Apelând la numărul 022 896 897, iei legătura cu un operator call-centru SEBO, care îți va răspunde la toate întrebările, dar și te va ajuta să depui cererea pentru credit.

Aplică chiar azi pentru Credit Line. Fii primul care îl va încerca!

Linia ta de credit te așteaptă!

 

*Exemplu de DAE pentru Credit Line cu o sumă de 15 000 de lei, pe o perioadă de 24 luni: în cazul în care debitorul va obține la încheierea prezentului contract eliberarea sumei maxime de 15 000,00 de lei din Linia de Credit și va utiliza acest sold al creditului continuu pentru tot termenul Liniei de Credit de 24 de luni, dobânda ar constitui 11 503,00 lei, comision de administrare 3497,00 lei suma totală a plătibilă (inclusiv creditul acordat) 30,000 lei, Dobânda Anuală Efectivă 85,73%.

Vă atenționăm despre obligația de rambursare a creditului.