Orele de deservire a clienților sunt:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
ro
ro
ru
Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Sebo Club
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

SEBO te iubește! Ai primele 2 luni gratuit* la un nou credit

 

Caption

 

Oh, dragostea, cel mai frumos sentiment, pe care fiecare om îl poate simți vreodată. Ea inspiră, transformă, dă o nouă gură de aer, oferă acei fluturași magici care ne fac să răsturnăm și munții. De-a lungul timpului mulți oameni au încercat să găsească o definiție exactă pentru acest termen, dar, după cum pare, explicația e întotdeauna diferită.

 

Pentru compania SEBO, dragostea înseamnă să-și bucure clienții cu ofertele speciale, cât mai des posibil. De aceea, am decis să-ți spunem cât de tare ținem la tine, chiar și azi, prin faptul că am pregătit o super ofertă în care te vei îndrăgosti! Primele 2 luni sunt gratuite* la un nou credit! Doar în perioada 11 februarie – 14 februarie 2021! Nu contează, ești client nou sau repetat – oferta este valabilă pentru toți clienții companiei.

 

Se apropie Ziua Îndrăgostiților, așa că nu rata posibilitatea de a uimi persoana iubită cu un cadou original. La SEBO găsești banii necesari pentru a celebra cea mai romantică dată din an, astfel cum dorești. Aplici în mai puțin de 5 minute și doar cu buletinul.

 

Atât în Chișinău, cât și în alte localități din Republica Moldova, ai la dispoziție 40 de oficii ale companiei. Poți lua un credit rapid și simplu, chiar lângă casa ta sau pe www.sebo.md/imprumut/apply

 

Simte cât de tare SEBO te iubește chiar azi. Vino acum la cel mai apropiat oficiu și prinde oferta.

Telefon de contact – 022 896 897

 

Reducerea se aplică cu condiția oferirii creditului.

*Exemplu: credit pe termen de până la 6 luni, cu suma 1000 de lei, va avea o valoare totală plătibilă de 1518 de lei, cu o dobândă anuală efectivă de 153,90%. În caz de nerambursare în termen a creditului se aplică penalități, comisioane și dobândă aferentă.