Suport clienți
Orele de deservire a clienților sunt: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (chat online); Luni - Duminică 09:00 - 19:00 (apel telefonic);
Sebo Club
MDL
Suma creditului MDL
Termenul de credit
Dobânda MDL
Comision de administrare a creditului MDL
Prima rată MDL

SEBO – Top Brand 2020 by VIP Magazin

 

Revista VIP Magazin a desemnat Top Branduri pentru anul 2020.
Timp de câteva săptămâni, 400 cele mai influente și de succes afaceri din diverse domenii au fost expuse unui voting, plasat pe site-ul organizatorului.


În urma votingului, circa 60 de branduri au fost nominalizate pentru titlul de „Top Brand”, printre care se numără și compania noastră de microfinanțare - SEBO, care al doilea an la rând este învingătoare la categoria „finanțe”.

credit online, credit rapid, fara buletin, credit chisinau, credit moldova, sebo, imprumut,  imprumut moldova, imprumut chisinau, credit pe termen scurt
Caption


Pandemia s-a dovedit a fi un adevărat challenge pentru noi. Stoparea finanțării externe, căderea veniturilor cu 60%, vânzări ce au scăzut practic la jumate – cele enumerate sunt doar o parte din provocări. Totuși, grație străduinței, dedicației și efortului comun, am reușit să trecem peste greutăți, păstrând valoare principală de a oferi tot ce este mai bun oamenilor care ne-au ales.

Chiar dacă această perioadă a fost una mai neobișnuită, SEBO a continuat să-și bucure publicul cu noutăți, campanii de marketing răsunătoare și activități de PR memorabile.

„Anul 2020 a fost un an dificil atât operațional, cât și financiar. Nici un alt an nu se poate compara cu 2020. Întreaga echipă a fost pusă la încercare. Am întâmpinat situații diferite decât cele de până acum, ceea ce a dus la luare unor decizii, la fel, diferite. Însă, în pofida tuturor încercărilor, am reușit să ne mobilizăm, acționarii ne-au oferit suportul necesar și astfel compania și-a continuat activitatea, orientând toată atenția sa spre clienți. Diploma, pe care am primit-o astăzi, este o victorie ce nu ar fi obținută, fără fiecare membru al companiei. Am înțeles încă o dată că și în situațiile critice, reușim să facem totul corect, pentru a satisface și a susține nevoile consumatorilor. Suntem nespus de bucuroși, că am primit o astfel de apreciere.” afirmă Directorul General al companie - Sergiu Sobuleac.

Caption